La salut de la mare d'Ana María Aldón mobilitza a la família: «Me'n vaig amb ella»

La dissenyadora assegura que viatja fins a Cadis per donar suport a la seva mare

Ana María Aldon
Ana María Aldón viatja a Cadis molt preocupada per la salut de la seva mare | Instagram

Ana María Aldón, dona d'Ortega Cano, està molt preocupada per la salut de la seva mare i és per això que viatja fins a Cadis, després de passar pels jutjats de Madrid per solucionar la disputa jurídicia que té amb Emilio Salinas. A més, fa poc més d'un mes, la dissenyadora ja va viure un enorme ensurt amb l'ictus del seu germà.

La dona d'Ortega Cano, molt preocupada per la salut de la seva mare

Així doncs, dilluns 30 de novembre, Ana María Aldón va anar als jutjats de Plaza Castilla a Madrid per la demanda interposada per Emilio Salinas, el dissenyador dels vestits de núvia que va intervenir en les seves noces amb el torero Ortega Cano. És per això que la premsa es va dirigir cap als jutjats, però finalment la notícia que va destacar va ser l'operació de la seva mare. 

«Operen a la meva mare i marxo cap a Cadis ara mateix, això sí que m'importa», explicava la dona d'Ortega Cano que se la veia amb moltes ganes de deixar la capital d'Espanya per arribar a temps a l'operació. «Es troba bé, però he d'estar al seu costat», assegurava davant la premsa. Ana María Aldón, amb una mascareta brillant i una jaqueta de cuir, relatava el motiu pel qual la seva mare havia de ser intervinguda. «Han d'operar-la per tercera vegada de l'ull», confessava la dissenyadora després de declarar als jutjats.

Aldón treu importància a la citació judicial i confessa el que més l'inquieta

Aldón i Salinas ja s'havien vist les cares en els jutjats el passat 15 de setembre, citació judicial en què el jutge va condemnar a la dissenyadora a pagar-li 4.800 euros per haver incomplit l'acord verbal que tenien. Ara, Emilio Salinas torna a portar a Aldón davant la justícia. Les posicions de tots dos eren fixes: Salinas es mostrava d'acord mentre que la dissenyadora optava per recórrer a la sentència. Però, el dissenyador ha pres una decisió clara: presentar una querella contra Ana María Aldón per injúries i vulneració a l'honor.

Per tant, el 30 de novembre es va dirigir als jutjats, junt amb el seu advocat, per prestar declaració. Tot i la tornada als jutjats, a la sortida del judici Ana María Aldón restava importància a la citació i va confessar que ara mateix li preocupa la salut de la seva mare. 

Per què ha tornat als jutjats Ana María Aldón?

En declaracions a 'Europa Press', l'advocat de la dona de José Ortega Cano afirmava que «és una denúncia que en gran part reprodueix els mateixos fets que es posaven a la demanda anterior i és per això que venim a donar les explicacions pertinents. Entenem que no té fonament, ni cap base penal. Hem vingut per complir amb el tràmit i declarar, ja que el demandant no va voler que Ana María declarés durant el procediment».

Sobre el seu pas pel jutjat, Ana María contestava a l'agència de notícies de forma molt calmada. «Tan sols he declarat», afirmava Aldón sense preocupar-se massa per aquesta primera citació. La dissenyadora estava tan relaxada a la sortida del jutjat que fins i tot arribava a fer broma sobre aquesta querella d'Emilio Salinas: «No està satisfet l'home encara», ironitzava.


Comentaris

envia el comentari