Carlota Corredera somrient en un 'photocall'

Carlota Corredera s'arregla la cara: ja no és com la recordaves

Ha canviat alguna cosa molt significativa

La presentadora de 'Sálvame', Carlota Corredera, s'ha convertit de nou en notícia. El motiu no és altre que el canvi físic que ha realitzat; concretament, ha optat per sotmetre's a un retoc que ha modificat la seva imatge de manera substancial. Ella mateixa, a través del seu compte d'Instagram, ha sigut l'encarregada de donar a conèixer als seus fans aquest petit retoc que s'ha realitzat a la cara perquè és la manera que té de deixar palès que està encantada amb el mateix.

El retoc de Carlota Corredera

Durant aquests últims anys, la transformació física més gran que ha mostrat la gallega ha tingut a veure amb la seva silueta. Sí, perquè, després de l'embaràs en el qual va engreixar 20 quilos, va prendre la ferma decisió de perdre tot aquest pes. Així, s'ha posat en mans de professionals i ha aconseguit aprimar-se tal com havia desitjat. Ara, però, ha decidit fer un pas més i ha optat per realitzar-se un retoc en la seva dentadura, per així oferir un somriure més radiant.

A través del seu compte a Instagram és com ha explicat l'esmentat canvi. Així, ha compartit una fotografia seva al plató de 'Sálvame' molt somrient i acompanyada amb el següent missatge: «Gràcies a @atelierdentalmadrid i a @oscargonzalezaterlier pel meu nou somriure. I no, no és publicitat, és gratitud i satisfacció. Feliç cap de setmana a tots i feliç no pont als madrilenys».

La reacció dels seus seguidors

Després de compartir aquesta publicació, Carlota Corredera ha rebut molts 'm'agrada' per a la mateixa i també una gran quantitat de comentaris. I és que els seus fans no han dubtat a donar el seu punt de vista sobre les fundes dentals que s'ha col·locat. Encara que hi ha opinions per a tots els gustos, la majoria li ha donat l'enhorabona pel canvi. Gran mostra dels missatges que li han deixat felicitant-la per la seva nova somriure són els següents:

  • «Però, que guapa!».
  • «Una cosa t'has fet, però et queda genial».
  • «Vés, t'has posat fundes! Quin somriure t'ha quedat».
  • «Estàs molt maca, 'galleguinya'».
  • «T'ha quedat un somriure molt bonic».

Missatges i felicitacions als que s'han unit també els d'amics i companys, on seria el cas, per exemple, del reporter de 'Sálvame', Omar Suárez.

Nou somriure per un moment complicat

Amb aquest acord dental, Carlota Corredera sembla que vol posar-li un somriure renovat a l'etapa tan difícil que viu. I és que, en l'àmbit professional, no està travessant el seu millor moment.

Carlota Corredera amb cara seriosa al plató de Sálvame
Carlota Corredera no travessa el seu millor moment | GTRES

En concret, s'ha revelat que cada vegada presenta en menys ocasions 'Sálvame', a què s'ha reincorporat després d'un llarg període absent. I a això cal afegir, a més, que Telecinco ha retirat de la graella el programa 'Hormigas Blancas', al davant del qual estava.

Aquesta situació porta amb si que els diners que guanya mensualment s'hagin vist reduïts. I això, al mateix temps, repercuteix en la seva vida personal perquè, sembla, que aquest descens dels seus ingressos li dificulta poder fer front a la hipoteca que té de 250.000 euros per a construir-se un habitatge. Segons s'ha publicat, Carlota Corredera feia molt de temps que tenia el somni de comptar amb una casa que fos una veritable llar. I ara que ha pogut fer-ho realitat, es topa de cares amb un problema econòmic.

Potser la seva recentment tornada al programa de les tardes de Telecinco sigui el final d'una mala ratxa. Potser, el que Jorge Javier Vázquez present ara 'La Casa Fuerte' li suposi a ella estar més dies al capdavant d'aquell, ja que si és així millorarien notablement els seus ingressos.