Jorge Javier Vázquez

'Sálvame' confirma l'inesperat: deixa el programa i es muda a Dubai

Kiko Matamoros ha decidit fer un pas important

Kiko Matamoros no pot estar més enamorat de la seva nòvia, Marta López Álamo. La parella, que anunciava el seu compromís fa uns mesos, estan immersos en un núvol d'amor.

«M'he adonat, perquè no he deixat de pensar-ho, que no només ets la dona de la meva vida, ets la dona per a tota la meva vida. M'has ensenyat a estimar i he decidit que em vull casar amb tu», es declarava el tertulià .

I, per descomptat, Marta no dubtava donar-li una resposta afirmativa. «No em pot fer més feliç casar-me amb tu: sí que vull, amor meu», anunciava emocionada.

De fet, ja esperen amb il·lusió el dia en què es puguin donar el 'sí vull' i formar una família.

Però, per això, sembla que Matamoros també haurà de renunciar a una cosa molt important. Tot sembla indicar que el col·laborador haurà d'acomiadar-se de la seva faceta com a tertulià i abandonar Sálvame .

Una decisió de la qual ja hauria informat els seus caps i companys, que ha agafat per sorpresa.

I és que Matamoros i la seva nòvia decideixen mudar-se ni més ni menys que a Dubai, on López espera provar sort al món de la moda.

Kiko Matamoros i Marta López
Kiko Matamoros i Marta López se'n van a Dubai | TELECINCO

«El mes que ve me'n vaig d'Espanya, fujo, emigro a Dubai. I Kiko ve amb mi. Marxem un mes perquè provaré com a model amb diverses agències, a provar aquest mercat i Kiko ve amb mi», explicava la pròpia 'influencer'.

D'aquesta manera, Kiko deixa clar que no importa renunciar a tot per seguir la seva noia, a qui adora.

Kiko Matamoros fa el pas definitiu que l'allunya de Sálvame

«El món de la moda el que té de dolent és el solitari que és», detallava Marta, que està molt emocionada per aquest gran pas que faran junts.

«En aquest cas s'ha donat l'oportunitat que Dubai és una ciutat que l'encaixa a ell i ve amb mi».

El que té clar la seva xicota, és que el col·laborador no portarà gens malament allunyar-se de la televisió i de tots aquests conflictes.

Kiko Matamoros, col·laborador de Telecinco, molt enfadat en un directe.
Kiko Matamoros, disposat a abandonar 'Sálvame' per amor | Telecinco

A més, ella està desitjant també posar terra pel mig, havent criticat en moltes ocasions la falsedat que existeix al món dels 'influencers'.

«És increïble la companyia que hi ha entre el món model i la poca companyia que hi ha al món 'influencer'», es lamentava.

«No totes, no generalitzo, però n'hi ha algunes; hi ha molta rivalitat, coses molt brutes i fora de lloc, i m'he emportat alguna decepció».

Marta López Álamo i Kiko Matamoros a Supervivientes
Kiko Matamoros se sentirà còmode lluny de tots els problemes | MEDIASET

Des que es comprometessin, la parella ha volgut portar amb molta discreció tot allò referent al seu futur enllaç i ara queda el dubte de si finalment es casessin a Espanya.

I, mentre que aquest serà el primer casament per a López, per a Matamoros serà el tercer. El col·laborador va estar casat amb Marián Flores del 1984 al 1998, amb la qual va tenir quatre fills: Lucía, Diego, Laura i Irene.

Amb Makoke va estar casat fins al 2016 i va tenir la seva filla petita, Anita, amb qui actualment no manté relació.

Pla general de Kiko Matamoros a la seva primera entrevista a Sábado Deluxe després de Supervivientes 2022
Kiko Matamoros ja va estar casat diverses vegades | Catalunya Diari

Tot i les diferències que Kiko pogués tenir amb els seus fills en el passat, sembla que ja han arribat a un bon punt. Tant és així, que ells veuen amb molt bons ulls la seva xicota i es convertiran en convidats d'excepció en el futur enllaç.

Tot al contrari del que passa amb Anita, que segueix sense voler saber res del pare. Fa poc sortia a la llum que la principal responsable d'aquest distanciament seria Makoke.

Ella s'hauria encarregat de tornar a la jove en contra del seu pare, ensenyant-li certes proves que no deixen en molt bon lloc Matamoros.