Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos amb el plató de 'Sálvame' i una imatge pixelada

'Sálvame' revela una parella sorpresa que revolucionarà el món del cor

'Sálvame' coneix tots els detalls sobre aquesta suposada nova història d'amor

'Sálvame' s'ha tornat a convertir en el centre de totes les mirades després de destapar, per sorpresa, la nova parella que segur que revolucionarà tota la premsa social del nostre país.

No hi ha cap dubte que aquesta setmana no ha començat amb bon peu per a Anabel Pantoja. I és que, fa tot just un parell de dies, la direcció de 'Sálvame' va anunciar un «secret inconfessable» que té a veure amb l'última escapada de la 'influencer' de Maspalomas.

Durant l'últim cap de setmana, l'excol·laboradora de 'Sálvame' va viatjar fins a les Illes Canàries, al costat de Belén Esteban i de diversos dels seus amics, per participar als carnestoltes. Però el que menys s'esperava era que d'aquesta reunió d'amics desencadenaria una forta polèmica.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Imatge d'Anabel Pantoja a 'Sálvame'
'Sálvame' té informació sobre la suposada nova il·lusió d'Anabel | TELECINCO

I és que, després de fer-se ressò d'aquesta escapada, l'equip de La Fàbrica de la Tele va assegurar que havia tingut accés a una informació sobre una cosa que havia passat durant el viatge i per això tots els assistents van decidir fer un «pacte de sang».

Després d'assegurar que a 'Sálvame' comptaven amb el testimoni d'un confident que «té vincles amb les Canàries, amb exparelles d'Anabel i fins i tot amb exparelles de Belén», va ser Rafa Mora qui va posar llum a tota aquesta polèmica.

Segons va informar el tertulià, «la notícia és que Anabel ja ha oblidat Yulen» amb un noi que té parella i que, suposadament, «no ha oblidat».

Ara, 'Sálvame' ha anunciat que té novetats sobre aquesta història d'amor inesperada. I és que tot apunta que aquest programa de Telecinco coneix la identitat de la suposada nova il·lusió de la seva extreballadora.

'Sálvame' destapa la nova parella

'Sálvame' ha dedicat gran part de la seva última emissió a comentar aquesta nova bomba. I és que, segons han revelat, coneixen tots els detalls sobre la nova il·lusió d'Anabel.

Tal com van assegurar fa uns dies, en un moment de la celebració, l'exsupervivent va «desaparèixer» després de retrobar-se amb aquest home misteriós. Però, ara finalment han pogut confirmar la seva identitat.

Segons 'Sálvame', es tracta d'Aransahi, un jove esportista de 35 anys que podria estar coneixent després de la seva sonada ruptura amb Yulen Pereira.

Com es podia esperar, 'la princesa del pueblo'no ha trigat a sortir en la seva defensa. Malgrat que ja ha negat, per activa i per passiva, aquesta informació ha volgut enviar-li un consell a la seva amiga.

«Ves-te'n amb mig Canàries i amb qui et doni la gana, reina. Quina pena, de debò, que vulgueu buscar un home amb qui no ha estat…».

Fotomuntatge d'Anabel Pantoja i Belén Esteban.
Belén nega davant de tota l'audiència de 'Sálvame'el que ha passat | CatalunyaDiari

Tan aviat com va sentir les paraules de la seva companya de treball, Kiko Matamoros va voler recordar davant de tota l'audiència de 'Sálvame' que «el programa ha emès un vídeo on se'l veu a ell parlant amb Anabel» i que, per això, és impossible negar-ho.

Per part seva, Aransahi ha decidit donar la cara públicament per aclarir tot aquest malentès. En una conversa amb aquest format, el jove ha assegurat que «mai hem estat junts» i que «només som amics».

A més, la suposada nova conquesta d'Anabel ha deixat molt clar davant de l'audiència de Sálvame que tot el que s'ha dit sobre la cavalcada dels carnavals «també és fals».

Imatge de Belén Esteban i Anabel Pantoja disfressades
'Sálvame' sap quina és la versió de l'esportista | INSTAGRAM @ANABELPANTOJA00

«Sé que està soltera, però no hi ha res, ni petons, ni abraçades. Simplement, amistat i ja està. Ni per part meva ni per l'altra hi ha hagut res. No cal buscar res més», ha afegit a continuació.

Per finalitzar amb la seva intervenció a 'Sálvame', el jove creu que tot això ha passat perquè la influencer «és una persona coneguda» i a la gent «li agrada parlar» més del compte. «No ha passat mai res», ha sentenciat l'esportista.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!