IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Sálvame: la veritat rere l'espectacle

La nova col•laboradora ha destapat la falsedat del programa

Imagen de alguno de los colaboradores de Sálvame | Telecinco

Sálvame estrena Rafa Mora i Laura Fa com a nous col·laboradors del programa. Fa ha sembrat la polèmica quan ha parlat sense pèls a la llengua sobre la veritat que oculta. En aquest sentit ha volgut destapar la hipocresia que amaguen els seus companys de feina.

Després del polèmic episodi nadalenc de les Campos que va causar tanta controvèrsia, els col·laboradors del programa es van sumar a l'allau de crítiques cap a elles, fins i tot arribant a humiliar a mare i filla. Per tot això, Terelu i la seva germana Carmen va assistir a una entrevista el passat dia 30 de desembre. Si l'aquesta seguia la línia dels debats anteriors seria una de les més dures de la seva vida. Però no va anar així.

La realitat es va allunyar molt de l'esperat i al voltant de les dues es va crear un aura de victimisme. María Teresa Campos, per la seva banda, sí que va rebre alguna crítica però és clar que sempre és més fàcil dir coses de qui no està present. Per aquest motiu, Laura Fa ha deixat les coses clares al programa d'aquest dilluns 2 de gener, destacant que l'entrevista a Terelu va ser una mentida. La resta de treballadors, simplement, la van increpar.


Comentaris

envia el comentari