Jorge Javier Vázquez

'Sálvame' li deixa clar a la seva nova col·laboradora: «Li dono dos dies»

'Sálvame' dona la benvinguda a la recent incorporació de la pitjor forma

Sálvame anunciava a so de bombo i platerets la nova incorporació al plató. La polèmica sorgida entre Jorge Pérez i Alba va provocar que Cristina Porta sortís en defensa de l'exguàrdia civil. El fort caràcter i la predisposició que té als enfrontaments la van fer digna d'una cadira a l'espai vespertí de Telecinco.

Tanmateix, no tots van celebrar aquest nou fitxatge. Miguel Frigenti va ser el primer a manifestar el seu malestar en tenir la seva arxienemiga al mateix plató. Un sentiment que sembla compartir amb alguns seguidors que auguren a Porta un futur molt negre.

Sálvame se la juga amb un nou fitxatge

Sálvame continua intentant fer el possible perquè el programa surti de la crisi en què està immers. Fa mesos que perd audiència per moments i no aconsegueixen trobar la fórmula que reenganxi als espectadors. La productora ha introduït nombrosos canvis, però cap no n'ha convençut.

El darrer es tracta de la incorporació de Cristina Porta com a nova col·laboradora. La periodista es va estrenar el dilluns 5 de desembre envoltada de polèmica. La seva arribada a Sálvame no ha estat ben rebuda i la catalana s'ha convertit en el focus de les crítiques.

Cristina Porta plorant a 'Secret Story'
Cristina Porta és la nova víctima de 'Sálvame'. | Mediaset

Especialment, a Miguel Frigenti aquest nou fitxatge no li ha fet res de gràcia. El col·laborador s'ha entestat a acabar amb Cristina i provocar el seu final imminent al programa. Els espectadors tampoc no han vist amb bons ulls l'arribada de la periodista de Lleida i li pronostiquen un futur molt negre. «Li dono dos dies a Sálvame», publica una usuària de Twitter convençuda que no aguantarà gaire més.

El programa vespertí es caracteritza per treure a la llum el passat més tèrbol dels seus col·laboradors i en el cas de la catalana, en propiciarà la seva marxa. «Com se'n parli, no sabrà on ficar-se», assenyala. De fet, aquesta espectadora no s'ha equivocat després de la complicada tarda que esperava a la nova col·laboradora en la seva estrena. Segons van explicar, havien arribat a la redacció desenes de trucades per advertir Sálvame que fitxar Cristina no ha estat una bona idea.

Amb aquest escenari i assenyalada per alguns dels seus companys, el programa donava la benvinguda a la catalana que ha conegut de primera mà el que és treballar-hi.

Sálvame troba un nou filó

Per Sálvame han passat multitud de col·laboradors que han acabat sortint espantats del plató. L'afany de centrar la dinàmica del programa a treure a la llum la vida més fosca ja és ben conegut per tothom. Per això, molts s'ho pensen dues vegades abans d'acceptar la proposta de treballar a l'espai produït per La fábrica de la tele.

Tanmateix, el cas de Porta no n'és un. La periodista va acceptar sense por, convençuda que no té res a amagar, però el programa es va encarregar de deixar-la en evidència en acusar-la de ser una persona «tòxica i sense escrúpols».

Aquests desqualificatius havien arribat a la redacció per part d'una persona entestada a «destruir» la seva carrera. A més, va aportar informació sobre les relacions passades amb alguns futbolistes famosos: escàndols i polèmiques que Sálvame aprofitarà per omplir de contingut les hores que duri el format.

Davant d'això, Porta s'ha mostrat tranquil·la i confiada, sense por de la informació que en pugui sortir. «Soc molt bona companya, la gent em va conèixer», es defensava. Sobre què li semblava que hi hagués una persona entestada a dinamitar la seva carrera a la televisió, la catalana va ser contundent. «Ric perquè és d'una persona i quan hi ha una persona que envia informacions constantment és una obsessió», ha sentenciat.