rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

'Sálvame' mostra la cara de Marta, la dona de Chelo García Cortés

La periodista es troba en la recta final de la seva recuperació
Imagen de Chelo tras el accidente sufrido en Castelldefels, Barcelona | Telecinco

 

Chelo García-Cortés s’ha convertit en una de les grans protagonistes de l’última setmana. La periodista ha estat allunyada de ‘Sálvame’ en els últims programes, encara que no per motius professionals, sino que a causa d’una caiguda que li va provocar diferents lesions.

 

Mica en mica, la col·laboradora comença a recuperar-se i tornant a la normalitat, com va demostrar tornant al plató després d’uns dies allunyada. No obstant això, no ho va fer sola, ja que anava acompanyada de Marta, la seva dona, que pràcticament no s’havia deixat veure mai per les càmeres.

 

Els professionals de Telecinco van rebre la informació abans de l’arribada de Chelo, motiu pel qual van aprofitar l’exclusiva per rebre la tertuliana a l’exterior de les instal·lacions de Mediaset. Va ser llavors quan, contra tot pronòstic, van poder immortalitzar el rostre de la seva parella.

 

‘Sálvame’, presenta Marta a traïció

'Sálvame' va ensenyar la cara de Marta, dona de Chelo García-Cortés | Telecinco

 

La recuperació de Chelo García-Cortés passa per la seva recta final, però la periodista encara necessita atenció per fer el seu dia a dia amb normalitat. Per això, va arribar a les oficines de Mediaset en taxi acompanyada de la seva inseparable dona, Marta.

 

Com no podia ser d’altra manera, les càmeres es van centrar en ella, per captar per primera vegada la parella de la col·laboradora. Sorprenentment, tot i no estar acostumada als focus, la seva reacció va ser el més natural possible, ja que Marta va somriure i saludar, guanyant-se la simpatia de tot el plató.

 

Aplaudiments per la dona de Chelo

De fet, va ser tan bona la primera impressió de la dona de Chelo García Cortés que fins i tot Mila Ximénez va mostrar-se impactada per la seva reacció. La tertuliana va demanar un fort aplaudiment per Marta, que va aconseguir una forta ovació del plató de ‘Sálvame’.

 

Una vegada a plató, els companys de Chelo van destacar la bona sintonia que va despertar la seva dona en la primera aparició pública. La periodista va aprofitar per tenir unes paraules de reconeixement cap a ella, destacant que s’ha convertit en la peça més important de la seva vida.

 

«Gràcies per ser com ets, per estar sempre al meu costat». Així començava el discurs de Chelo García-Cortés, que afegia, emocionada, ser conscient que «no sóc una persona fàcil», però que no té dubtes d’estimar-la «amb tota la meva ànima».

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris