Imatge d'arxiu de Carmen Borrego, filla de María Teresa Campos

Malestar a 'Sálvame': el privilegi que tindrà Carmen Borrego només arribar

La filla de María Teresa Campos tornarà, però amb determinades i clares avantatges amb les que no compten la resta de col·laboradors

Fa setmanes que 'Sálvame' va oferir tornar a Carmen Borrego. Des del programa presentat per Jorge Javier Vázquez li van demanar a la filla de María Teresa Campos que tornés al plató com a defensora de l'audiència. Un espai on es recullen les queixes dels espectadors per debatre en directe, i de la qual fa anys s'encarregava la seva mare. Els dies van transcórrer i Carmen guardava silenci sobre si acceptar el lloc o no, fins que dimecres passat per fi es va saber la seva decisió.

Les condicions de Carmen Borrego per tornar a 'Sálvame'

Durant el temps que Carmen Borrego va estar exercint de col·laboradora en el programa de les tardes de Telecinco, la germana de Terelu ho va tenir molt difícil amb els seus companys, per tant, no va ser un camí fàcil per a ella. Fins i tot, va arribar a assegurar que «no em tractaven bé», i va carregar contra els col·laboradors en més d'una ocasió després de la seva marxa. Durant mesos es va produir una lluita aferrissada entre Carmen i 'Sálvame' que ara sembla quedar en l'oblit: Carmen torna.

David Valldeperas va explicar que la representant de Carmen Borrego s'havia posat en contacte amb ells per parlar sobre el seu futur fitxatge. Després de l'oferta, el programa no va moure fitxa i davant el silenci de la direcció, Carmen es va impacientar. «Quan una representant truca és perquè el representador li ha avisat», explicava Valldeperas que afirmava haver rebut una trucada de la representant dient que què passava que ningú li trucava.

Finalment, després de les converses entre les dues parts es va arribar a l'acord que Carmen Borrego tornaria a 'Sálvame', però sota unes clares condicions. «Econòmicament està d'acord?», va ser el primer que va preguntar Jorge Javier, i la resposta va ser afirmativa. Però hi havia alguna cosa més. Al principi els directius van proposar que fos per un període curt, un mes, però Carmen volia més i assegurar-se una continuïtat. «Com a mínim tres mesos», va explicar David Valldeperas.

Més peticions de Borrego

Les peticions de Carmen Borrego no acabaven aquí. Els directors es van veure sorpresos quan la filla de María Teresa Campos també va posar com a condició comptar amb un grup de maquilladors i perruquers per a ella. I és que, a conseqüència de la Covid-19, els col·laboradors de 'Sálvame' no compten amb maquilladors, només maquillen als presentadors, però Carmen no vol ser una més i desitja sortir perfecta en pantalla. «Nosaltres acceptem contractar una maquilladora i perruquera per a ella», confessava Valldeperas.