Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
David Valldeperas, el director de 'Sálvame', en una foto del seu perfil d'Instagram

El director de 'Sálvame' ho deixa clar: revelació inèdita sobre Anabel Pantoja

Els seus companys han definit a la col·laboradora com una mandorsa i com una persona amb la qual és molt difícil treballar
David Valldeperas, el director de 'Sálvame', en una foto del seu perfil d'Instagram
El director de 'Sálvame' ho deixa clar: revelació inèdita sobre Anabel Pantoja | Instagram

No és la primera vegada que es parla del paper que exerceix Anabel Pantoja al plató de 'Sálvame'. Alguns consideren que és un diamant en brut i que té molt potencial per poder defensar amb èxit les seves aparicions televisives. No obstant això, hi ha altres companys que consideren que té un caràcter molt passiu i que, a més, no té gens d'interès pel medi, mostrant així un perfil molt mandrós i amb poques intencions de fer bé la seva feina.

Recordem que fa uns mesos es va publicar en diversos mitjans que la direcció de 'Sálvame' estava planejant la sortida de la neboda d'Isabel Pantoja, ja que creien que ja no podia seguir formant part del programa perquè no aconseguia arribar als objectius que s'esperaven d'ella. Aquesta dada mai va ser confirmada per la productora, però tot i això, fa uns mesos Rafa Mora admetia que havia existit un moment en què la direcció del format i la col·laboradora van arribar a un moment d'inflexió.

En aquest moment, la direcció li va demanar que es guanyés el lloc de treball, ja que van voler recordar-li que això no era una ONG i que per tant, si volia seguir aquí, havia de posar-se les piles i situar-se a l'altura de tots els seus companys. Finalment, el programa va seguir comptant amb ella, encara que ahir, gràcies a la mateixa Anabel, hem descobert que hi ha una clàusula que abans no tenia i que ara, sí que se li aplica.

Anabel ha afirmat que en el passat tenia un nombre de col·laboracions fixades en el calendari i que s'anaven repetint setmana rere setmana, però ara han canviat les regales i la col·laboradora només acudeix al programa quan es tracten temes vinculats a la seva família. D'aquesta manera, li és molt difícil determinar els seus ingressos mensuals, ja que no pot preveure els dies i vegades que treballarà.

Ahir, el director del programa i per boca de Carlota Corredera ha admès que només convoquen a Anabel quan ningú més pot assistir-hi, deixant clar que la tenen classificada com una col·laboradora de tercera i que només l'avisen quan no hi ha més opció.

Anabel demana explicacions en directe

La col·laboradora, que té previst abandonar el format de les tardes, ha volgut parlar en directe amb David Valldeperas, director de 'Sálvame', i aclarir el que realment esperen d'ella. Un dels traumes que té la col·laboradora en el seu lloc de treball, és que només la utilitzen per parlar de la seva família, limitant així les opcions de poder prosperar professionalment.

Valldeperas ho ha admès, però també ha volgut valorar altres aspectes positius de la jove, sense deixar de banda la importància de donar als espectadors el millor entreteniment, el qual, en moltes ocasions, implica triar molt bé als col·laboradors segons el tema que es tractarà.

Per aquest motiu, hi ha vegades en què Anabel apareix pràcticament cada dia i altres setmanes que potser només la podem veure un dia o cap. Però encara que Anabel no vulgui que la seva família estigui a la palestra, això també li permet treballar i factures gràcies a ells. Finalment, Anabel també ha volgut reivindicar la seva cara més divertida, demanant que la convoquin per fer altres coses i poder així mostrar el seu veritable caràcter als espectadors del programa.

Per exemple, ha volgut recordar quan va fer la secció d'esport durant el confinament o quan va realitzar la secció del seu gran canvi, tot i que admet que no va arribar a perdre cap quilo, per molt que l'hi proposessin els seus preparadors. Tot i això, de moment, Anabel ha aconseguit el compromís dels seus caps d'intentar agrupar-li els dies en què treballa, perquè així pugui compaginar la seva feina a Madrid amb la resta d'obligacions que té a les Canàries, on resideix i des d'on gestiona molts dels negocis que té.