Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Anabel Pantoja al plató del debat de Gran Hermano

Revelats els diners que cobren els de 'Sálvame' per treballar des de casa

Anabel Pantoja va confessar quant s'embutxaca cada dia per cada connexió que realitza
Anabel Pantoja al plató del debat de Gran Hermano
Anabel Pantoja revela el que guanya cada vegada que connecta amb 'Sálvame' | Telecinco

Anabel Pantoja no està passant pel seu millor moment professional. La neboda d'Isabel Pantoja es troba a les Canàries i fa dies que no acudeix al seu lloc de treball a 'Sálvame' a conseqüència d'un accident que va tenir practicant surf i que li va provocar un trencament de peroné. Anabel va haver de ser operada i fa setmanes que no trepitja el plató.

Però,  això no li ha impedit que la col·laboradora entri per videotrucada per comentar les últimes novetats sobre la guerra familiar que s'ha obert entre Kiko Rivera i Isabel Pantoja. Al principi, la neboda de la 'tonadillera' es va mostrar prudent i va evitar pronunciar-se sobre els conflictes familiars entre mare i fill sense voler posicionar-se en un bàndol concret.

Fet que va provocar la ira de la resta dels seus companys que no van trigar a criticar l'actitud d'Anabel Pantoja. Davant d'això, la sevillana va prendre una dràstica decisió i es va negar a tornar a entrar en directe per parlar sobre la seva tia i el seu cosí. Sense anar més lluny, al programa de dijous passat, Anabel no va dubtar a esclatar contra la direcció de 'Sálvame' en sentir-se obligada a parlar de la seva família.

Anabel revela el que cobren els col·laboradors per treballar des de casa

Durant els minuts que va durar la intervenció d'Anabel Pantoja, molt molesta per haver rebut pressions per part de la direcció del programa perquè entri en directe des de casa i comenti les últimes informacions sobre el conflicte entre la seva tia i el seu cosí, la col·laboradora va revelar els diners que cobra per cadascuna de les connexions.

En concret estem parlant de 600 euros diaris que Anabel Pantoja guanya cada vegada que connecta des de casa amb 'Sálvame' per parlar sobre els temes d'actualitat. Però en aquesta ocasió la col·laboradora es negava a entrar en directe per parlar sobre la seva família al·ludint al fet que cada vegada que ho fa es posa dolenta i això no li va bé per a la seva recuperació.

Anabel Pantoja entra per videotrucada a 'Sálvame'
Anabel Pantoja guanya 600 euros diaris des de casa | Telecinco

Per a la neboda d'Isabel Pantoja no li compensa guanyar 600 euros per entrar en directe per ser el blanc de les crítiques dels seus companys i posar en una tessitura a la seva família. La seva negativa va provocar la ira de la resta de col·laboradors que van carregar durament contra ella qualificant-la d'«hipòcrita».

Kiko Hernández desmunta a Anabel Pantoja

D'entre tots els col·laboradors, Kiko Hernández va ser el més dur contra la neboda d'Isabel Pantoja. Després de sentir dir que Anabel no volia parlar de la seva família perquè ho passava malament, Kiko li va aconsellar que si tan malament estava que es quedés a casa sense treballar. Però la cosa no acabava aquí, ja que encara quedava una informació que donaria el cop de gràcia a Anabel Pantoja.

Al plató de 'Sálvame' va sortir a la llum que, quan Anabel es va trencar el peroné, va tenir una conversa amb la direcció del programa on demanava que seguissin comptant amb ella per entrar en directe des de casa i així no perdre els 600 euros que s'embutxacava per uns minuts de connexió.

A Kiko Matamoros no li va gens bé que Anabel Pantoja menyspreés guanyar 600 euros quan la situació econòmica de molts espanyols està sent molt tràgica en aquests moments. «No t'imagines la quantitat de persones que hi ha al país trencant-se el llom durant 20 dies el que tu guanyes en uns minuts», li va deixar anar Matamoros. Les seves paraules no van agradar gens a la col·laboradora, però va recapacitar i va acabar demanant perdó.

Jorge Javier Vázquez també va opinar sobre la negativa d'Anabel de parlar de certs temes: «És que no saps en quin programa treballes?», li va preguntar amb ironia al mateix temps que li demanava una llista dels temes dels quals sí que estaria disposada a parlar.