Samanta Villar celebra el 10è aniversari de '21 días...' mostrant el seu canvi físic

La presentadora ha compartit una fotografia on apareix amb dos dels seus companys d'equip, i ha causat furor a xarxes socials
Fa vint anys que Samanta Villar treballa al món de la televisió | Twitter
 

 

La catalana Samanta Villar compta amb una llarga i completa trajectòria televisiva. La periodista porta immersa en aquest món vint anys, i s'ha acabat convertint en una de les protagonistes del panorama televisiu nacional, arribant al punt de tenir el seu propi programa. 

 

Ara es compleixen deu anys de l'estrena del programa '21 días', el qual li va atorgar gran part de la popularitat de què gaudeix avui dia. I, per celebrar-ho, l'artista ha compartit una instantània al seu compte d'Instagram on es pot apreciar l'espectacular canvi físic que ha patit des que es fiqués al capdavant d'aquest programa de reportatges. 

 

Samanta Villar va començar la seva carrera a Viladecans Televisió

L'origen de la carrera professional de Villar es remunta a l'any 1998, que va ser quan va fer els seus primers passos en el món de la televisió, presentant els informatius a Viladecans Televisió. Després d'una breu estada a Barcelona Televisió, l'any 1999 va fer el salt a Televisió Espanyola, on va treballar fins a l'any 2007.

 

Aleshores, Samanta Villar va passar a formar part de l'equip de TV3, i en tan sols un any va començar a presentar el popular programa de '21 días', el qual va comptar amb capítols mítics com '21 días fumando porros', '21 días en la industria del porno' o '21 días sin papeles'. 

  

Villar ha compartit una foto amb els seus excompanys 

 

Ara, aquest programa que li va permetre a Villar consolidar la seva relació amb el tità de comunicació Mediaset, compleix ni més ni menys que deu anys, motiu pel qual la presentadora no se n'ha pogut estar de fer-li un homenatge. A tall de celebració, Villar ha pres la determinació de compartir una fotografia al seu compte d'Instagram on apareix amb dos dels seus companys d'equip.

 

Evidentment, el que més ha cridat l'atenció de la instantània ha estat el gran canvi físic que han patit tots tres, especialment en el cas de Samanta, que ha canviat la seva llarga cabellera per un tall de cabells a l'estil garçon. La publicació va acompanyada d'un text que és d'allò més emotiu, que fa patent tota l'estima que la presentadora encara guarda als membres del seu antic equip.