Samanta Villar celebra el 10è aniversari de '21 días...' mostrant el seu canvi físic

La presentadora ha compartit una fotografia on apareix amb dos dels seus companys d'equip, i ha causat furor a xarxes socials

La catalana Samanta Villar compta amb una llarga i completa trajectòria televisiva. La periodista porta immersa en aquest món vint anys, i s'ha acabat convertint en una de les protagonistes del panorama televisiu nacional, arribant al punt de tenir el seu propi programa. 

Ara es compleixen deu anys de l'estrena del programa '21 días', el qual li va atorgar gran part de la popularitat  de què gaudeix avui dia. I, per celebrar-ho, l'artista ha compartit una instantània al seu compte d'Instagram  on es pot apreciar l'espectacular canvi físic que ha patit des que es fiqués al capdavant d'aquest programa de reportatges. 

Samanta Villar va començar la seva carrera a Viladecans Televisió

L'origen de la carrera professional de Villar es remunta a l'any 1998, que va ser quan va fer els seus primers passos en el món de la televisió, presentant els informatius a Viladecans Televisió. Després d'una breu estada a Barcelona Televisió, l'any 1999 va fer el salt a Televisió Espanyola,  on va treballar fins a l'any 2007.

Aleshores,  Samanta Villar  va passar a formar part de l'equip de TV3, i en tan sols un any va començar a presentar el popular programa de '21 días', el qual va comptar amb capítols mítics com '21 días fumando porros', '21 días en la industria del porno' o '21 días sin papeles'. 

  

Villar ha compartit una foto amb els seus excompanys 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hace 10 años empezamos juntos en 21 días. Mari Àngels y yo ya no nos hemos separado nunca. Facu se fue unos años del país y volvió recientemente. Ahora todos tenemos cargos de responsabilidad y algunos tenemos hijos, además de bolsas en los ojos. En la comparativa claramente la que sale peor parada soy yo y ya he decidido que voy a matar a mi estilista. Pero eso no es lo importante. Lo maravilloso es que, a pesar de que cada vez somos más maniáticos, nos reímos igual que entonces, algunas de las cosas que hemos vivido trabajando juntos son ya grandes anécdotas de nuestra vida y si hubiera más acepciones de la palabra familia, diría que lo somos. Me siento muy afortunada de trabajar con ellos, de quererles y sentirme querida por ellos. Quizás la piel nos brille menos que hace 10 años, pero la mirada nos brilla igual. Deseo que todos viváis algo parecido.

A post shared by Samanta Villar (@samantavillar) on

Ara, aquest programa que li va permetre a Villar consolidar la seva relació amb el tità de comunicació Mediaset, compleix ni més ni menys que deu anys,  motiu pel qual la presentadora no se n'ha pogut estar de fer-li un homenatge. A tall de celebració, Villar ha pres la determinació de  compartir una fotografia al seu compte d'Instagram on apareix amb dos dels seus companys d'equip.

Evidentment, el que més ha cridat l'atenció de la instantània ha estat el gran canvi físic que han patit tots tres, especialment en el cas de Samanta, que ha canviat la seva llarga cabellera per un tall de cabells a l'estil garçon. La publicació va acompanyada d'un text que és d'allò més emotiu, que fa patent tota l'estima que la presentadora encara guarda  als membres del seu antic equip.