Samanta Villar descobreix que la seva àvia va perdre un germà a la Guerra Civil

La periodista catalana explica que «la meva àvia va morir fa 25 anys i mai em va parlar del seu germà mort»

Samanta Villar emocionada en descobrir un secret del passat de la seva àvia
Samanta Villar emocionada en descobrir un secret del passat dels seus avis al seu programa 'La vida con Samanta' | CUATRO

La periodista Samanta Villar s’emociona durant l’emissió del seu programa ‘La vida con Samanta’ en conèixer més detalls, fins ara completament desconeguts, sobre la vida dels seus avis, per part paterna. La periodista catalana volia conèixer més informació sobre el seu arbre genealògic i, és per això, que va contactar amb una investigadora perquè anés al seu programa i li desvelés els possibles secrets amagats sobre la seva família. Així ho avançava ella, a través de Twitter, durant l’emissió del seu programa:

El primer secret que va descobrir però la catalana és que el seu avi, el pare del seu pare, va néixer en una barraca d’un solar de Barcelona fet que, segons la investigadora, era molt habitual que passés entre els emigrants que arribaven a la Ciutat Comtal. Però el moment més emotiu i sorprenent per a Villar va ser quan es va assabentar que la seva àvia va perdre amb 13 anys, durant la Guerra Civil, un germà que tenia només un any. El germà es deia Manuel que és el mateix nom que té el pare de la periodista, «no és estrany que al seu fill l’anomenés igual per fer-li un homenatge».

Villar no pot evitar emocionar-se en conèixer el secret que amagava la seva àvia
Villar no pot evitar emocionar-se en conèixer el secret que amagava la seva àvia | CUATRO

 

Mentre la investigadora li seguia explicant coses de l’arbre genealògic, la barcelonina, encara afectada per la notícia que havia conegut uns moments abans, va explicar que «la meva àvia va morir fa 25 anys i mai em va parlar del seu germà mort». «Conèixer aquest secret em fa sentir més connectada a ella, entenc millor com va ser la seva vida i com va ser ell» ha afegit molt emocionada. 

Davant tots aquests descobriments la periodista va decidir concloure el seu programa amb una reflexió final: «Revelar els secrets de la meva família m’ha servit per conèixer-los millor, entendre perquè van decidir amagar-ne una part de les seves vides i incloure en el meu amor cap ells el respecte pels seus secrets». Finalment, la periodista es va mostrar molt agraïda per Twitter davant la bona acollida del programa i els missatges de suport dels seguidors. També va afegir que estava contenta d'haver rebut missatges positius de la seva família després de revelar els seus secrets més ocults.


Comentaris

envia el comentari