Samanta Villar mirant a càmera

«Ajudeu-me»: Samanta Villar ja no sap què fer i demana ajuda als seus seguidors

La presentadora s'ha trobat amb un problema de difícil solució

Samanta Villar és una d'aquestes persones que no sap què fer durant les seves vacances aquest estiu. Alguns presentadors i personatges del món televisiu han fet les maletes i estan viatjant arreu d'Espanya, especialment a les illes Balears o les Canàries, davant la dificultat de viatjar fora per la pandèmia de Covid-19.

Però per a la presentadora de Cuatro, viatjar per Espanya també s'està convertint en un maldecap, perquè l'augment de casos de la malaltia i les restriccions que de mica en mica es van sumant a les que ja existien, fan que sigui complicat decidir marxar de vacances amb la seva filla i el seu marit. 

Villar ha demanat ajuda als seus seguidors a través de les seves xarxes socials, ja que es veu incapaç de decidir per ella mateixa què fer aquestes vacances: «Ajudeu-me a decidir, si us plau. Vam voler esperar fins a l'últim moment per a decidir si marxàvem de vacances, i ara estem en ple dilema: ens agafem un hotel d'última hora per a poder gaudir de la nostra única setmana de vacances junts o ens quedem a casa i demanem algun capritx?».

Els seus seguidors no s'han fet esperar i han intentat aconsellar la presentadora, malgrat que a la publicació es poden trobar missatges que van en totes dues direccions. Alguns dels usuaris van defensar la primera opció: «Hotel! Vacances amb precaució... L'any és molt llarg! S'ha de desconnectar!»; mentre que altres persones es van mostrar més partidàries d'esperar: «Nosaltres aquest any ens hem quedat a casa. Ens va semblar més prudent. Tot i que una opció no és millor que l'altra, jo em vaig quedar més tranquil·la». 

La societat no sap què fer amb les seves vacances

Sense cap mena de dubte, el 2020 està sent l'any més estrany en la història recent. Els famosos, acostumats a passar setmanes de vacances a llocs exòtics com el Carib, República Dominicana o les illes Maldives, aquest any s'estan movent per dins el país, i els llocs més tropicals i exòtics que visiten són les Balears o les Canàries

Davant la falta de turisme estranger, econòmicament parlant és una bona notícia que els famosos viatgin per Espanya, ja que ajuden a fer publicitat de llocs del nostre país desconeguts per a molta gent i ajuden a donar una empenta al turisme nacional, tan necessari en els temps que corren. 

Però la situació de la pandèmia de Covid-19, que en les últimes setmanes no deixa de créixer a Espanya, preocupa. No només els famosos tenen aquests dilemes, molta gent, quan li arriben les vacances, no ha decidit què fer. Molts han fet el mateix que Samanta, esperar a l'últim moment per por a possibles confinaments o restriccions que facin que passar unes vacances fora de casa s'acabi convertint en un maldecap.