IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Samanta Villar es queixa dels ingredients d'unes farinetes a Twitter i l'empresa li respon de males maneres

Molts usuaris de la xarxa social han criticat l'actitud de l'empresa

La periodista Samanta Villar torna a ser el centre d'una nova polèmica. Recentment ja va rebre múltiples crítiques per la publicació del seu llibre Madre hay más que una, on explica que «tenir fills és perdre qualitat de vida» i sembla que segueix en el punt de mira. Villar ha carregat a Twitter contra una marca de farinetes i la resposta de l'empresa ha deixat a tothom perplex. «Hola HeroBaby, per què poseu oli de palma en els vostres productes, amb la baixa qualitat nutricional i el perjudici al medi ambient?» i «s'ha de tenir estómac per posar-hi un 1% de plàtan, 1% de galeta i anomenar-ho producte natural», ha escrit la periodista.

  

La rèplica de Hero Baby ha estat molt agressiva i ha volgut atacar directament la periodista pels arguments que planteja en el seu llibre sobre la maternitat. Aquest ha estat el desafortunat tuit de la marca:

La majoria dels usuaris no han vist amb bons ulls la piulada de l'empresa i ho han fet notar a la xarxa social. Els tuitaires han carregat durament contra Hero Baby i contra el seu community manager.


Comentaris

envia el comentari