IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Samanta Villar, mare de bessons, fa unes polèmiques declaracions sobre la maternitat

La presentadora ha compartit la seva experiència al llibre 'Madre hay más que una'

Imatge de Samanta Villar amb la seva parella i els seus fills | Cedida

La periodista Samanta Villar, coneguda per ser la impulsora del programa 21 dís, va ser mare de bessons gràcies a una ovodonació a l'abril del 2016, al costat del seu marit Raúl Calàbria. Malgrat que la parella va haver de recórrer a la reproducció assistida per fer realitat el seu somni, Samanta Villar ha fet unes polèmiques declaracions sobre la maternitat que han indignat a moltes mares.

«Hi ha un relat únic de la maternitat com un estat idíl·lic, que no coincideix amb la realitat i estigmatitza a les dones. Tenir fills és perdre qualitat de vida», ha afirmat. A més, afegeix que «Jo no sóc més feliç ara del que era abans [...] hi ha moments que dius: són preciosos. Una cosa no treu l'altra», ha explicat la periodista de 41 anys. La presentadora ha compartit la seva experiència al llibre Madre hay más que una i diu des del seu punt de vista que significa tenir fills: «La duresa, les dificultats extremes, els inconvenients insuportables i el sacrifici estratosfèric. Ningú t'explica el que és en realitat la maternitat, prens una decisió enganyada. Abandonem ja aquesta idea que la maternitat és l'últim graó en la piràmide de felicitat d'una dona», ha assegurat Villar.

La presentadora també ha criticat que des del 2006 havia d'existir a Espanya un centre de donants que evités la consanguinitat i que mai es va crear. Actualment, s'estableix que cap donant pot engendrar més de sis fills però Villar assegura que «no hi ha cap tipus de control» i denuncia que «un estudiant que vulgui treure diners, va a una clínica sis vegades, a una altra sis vegades més i així consecutivament. I si hi ha a Espanya 800 fills del mateix donant, no passa res».


Comentaris

envia el comentari