IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El drama que està vivint Samantha d'OT: Es filtra on viu

La concursant ha hagut de demanar als seus seguidors que s'abstinguin d'anar a casa seva

Samantha d'OT 2020 plorant en directe
Samantha ha hagut de demanar que deixin de visitar casa seva | TVE

Samantha és una de les 'triunfitas' més estimades fora de l'acadèmia. El seu increïble caràcter extravertit, la seva espontaneïtat i el seu entusiasme l'han situat com una de les grans concursant d' 'Operación Triunfo 2020'.

Tot i quedar-se a les portes de la final, l'alacantina ha sabut guanyar-se l'afecte de tots els companys, dels seguidors i, especialment, de Roberto Leal. Tant ha estat la proximitat de Samantha amb el públic que alguns fans han aprofitat una filtració del seu domicili per a acudir a casa, creient que potser seria una visita legítima.

Samantha d' 'OT', assetjada en el seu habitatge

Com era d'esperar davant semblant conducta d'assetjament, la cantant ha manifestat a través del seu compte de Twitter dels problemes que la filtració li havia provocat. Tot i la gravetat de l'assumpte, no va impedir a Samantha recriminar aquest comportament de forma educada i tranquil·la.

«Moltes gràcies a tots i totes per la rebuda, tant jo com els meus companys estem súper contents i agraïts de veure-us pel carrer, parlar, signar i fer-nos fotos», començava a escriure l'artista en un intent d'agrair als fans del programa la seva entrega.

No obstant això, a partir d'aquí va voler exposar el problema que estava vivint i demanar encaridament als seus seguidors que s'abstinguessin de visitar la seva residència familiar. «Sé que s'ha filtrat la direcció de casa meva, i molts sabeu que visc en un poble petit. Agrairia, si us plau, que no vingueu a casa meva a trucar al timbre i preguntar per mi, ahir vaig rebre moltíssimes visites de gent que no conec de res» continuava l'alacantina.

Per finalitzar el seu fil a Twitter, l'exconcursant va voler deixar clar les diferències entre interrompre a la via pública i acudir a casa seva, un espai on té dret a tenir privacitat i viure en la seva intimitat. «Estic intentant desconnectar i crec que mereixo una mica de privacitat, una cosa és la via pública i una altra venir a casa», concloïa la concursant.

Crítiques als fans de Samantha d' 'OT'

Tot i que segons Samantha van ser moltes les visites que ha rebut al seu domicili, la veritat és que la gran majoria de seguidors han donat suport al seu ídol en aquest assumpte. Molts usuaris s'han mostrat molt crítics davant el indecent comportament d'altres seguidors de l'artista.


Comentaris

envia el comentari