Tania Sánchez, exparella de Pablo Iglesias, és mare per primera vegada

La diputada de Más Madrid ha volgut compartir el moment especial amb els seus seguidors
Tania Sánchez és mare per primera vegada d'un nen anomenat Ernesto | Twitter

 

La diputada de madrilenya autonòmica de Más Madrid, Tania Sánchez Melero, ha anunciat aquest diumenge el naixement del seu primer fill, al qual ha anomenat Ernesto. Sánchez, també coneguda per ser l'exparella de Pablo Iglesias, va voler compartir amb els seus seguidors el naixement del seu fill aquest diumenge: «Fa uns dies que va néixer Ernesto, el meu primer fill».

 

Ha volgut agrair l'atenció rebuda

La diputada també ha volgut mencionar a la seva parella David Campos, exassessor de Podemos, amb el qual va compartir el bonic moment: «Tota dona que ha passat per un part, i els homes que les acompanyen, saben l'explosió d'emocions que implica».

 

En la publicació, la política ha volgut agrair al centre sanitari, l'Hospital 12 d'octubre en concret, l'atenció rebuda. Ha expressat que no ha estat un «part fàcil», però que ara, en arribar a casa després d'estar «una setmana a l'hospital», volia agrair a tots els professionals que van assistir-los i acompanyar durant el part. Sánchez s'ha mostrat emocionada i ha enunciat «la nostra sanitat pública és un dels millors llegats que podem deixar als que venen darrere».

 

 

 

Els comentaris d'afecte i d'enhorabona cap a la política no s'han fet esperar a les xarxes, tot i això, alguns usuaris han aprofitat per fer broma i deixar anar comentaris com «és del Pablo?», amb els quals molts seguidors han estat crítics. Recordem que Pablo Iglesias també va ser pare aquest mes d'agost amb Irene Montero per tercera vegada.

 

 

 

 

També et pot interessar...