Sanchis confia que TV3 renovarà els drets televisius de la Champions, però dependrà dels pressupostos

El nou director de la televisió pública sosté que la confluència amb Catalunya Ràdio anirà «a més»
Vicent Sanchis durant una entrevista a l'ACN | ACN

 

El nou director de TV3, Vicent Sanchis, manté l'aposta pels drets televisius del futbol i s'ha mostrat confiat que la televisió pública podrà renovar els de la Champions que té fins al maig del 2018. En una entrevista a l'ACN, Sanchis ha assegurat que les retransmissions aporten «prestigi» a la cadena i tenen «influència en l'audiència a la resta de franges». Amb tot, ho ha circumscrit al context pressupostari perquè, segons el nou director, «no s'entendria» que TV3 fes un «excés». «Arribarem on puguem arribar, però estic tranquil perquè els drets que tenim els podem renovar i tant de bo anem cap a més», ha especificat.

Paral·lelament, Sanchis ha assegurat que la confluència entre la televisió pública i Catalunya Ràdio «anirà a més». TV3 vol continuar jugant la lliga de drets de televisions perquè ofereixen «imatge, solvència i audiència». En aquesta línia, tampoc ha tancat la porta a adquirir-ne de nous, més enllà dels de la Champions, dels quals té drets fins al maig del 2018.

 

Sanchis ha valorat positivament les experiències conjuntes de confluència entre Catalunya Ràdio i TV3 i ha apostat perquè s'incrementin «no només com a conseqüència dels ajustos pressupostaris». Al seu entendre, en alguns moments no s'ha actuat com si fossin un «únic» servei públic, treballant més des de la «competència» que des de la «confluència». La idea és, per al nou director, buscar una fórmula que «tingui sentit per a tots dos», entenent que són dos àmbits diferents.