Sandra Barneda assegura ser una aficionada a l'interiorisme

La presentadora ha explicat que ha hagut de deixar de banda una de les seves majors passions

 

El tiempo decía Shakespeare pasa muy rápido para los que gozan y, yo he gozado mucho en Supervivientes 2017... Ha sido una gran edición con momentos inolvidables... Gracias a todos los concursantes, al gran equipo de Honduras y al de Madrid por hacer que el trabajo parezca fácil, por permitirme disfrutar un año más. Esta noche a las 22:00h última Conexión Honduras Gracias @laruka y @jorgejaviervazquez @bulldogtv_es y @mediasetcom @telecincoes @supervivientestv Ha sido un lujo!!! El año que viene más!!!! #supervivientesinmyheart #conexionhonduras13 #supervivientes2017

Una publicación compartida de Sandra Barneda (@sandrabarneda) el

Sandra Barneda és una de les cares més importants de la televisió actualment. La presentadora de 'Conexión Honduras' de Telecinco dedica el seu temps lliure a escriure. De fet, ja ha publicat quatre llibres. Paral·lelament, la catalana és molt coneguda per mantenir una relació amb la col·laboradora Nagore Robles, de la mateixa cadena. Tal com informa 'Nació Digital', formen una parella que s'ha tornat molt mediàtica en les xarxes i en la premsa rossa. D'altra banda, Barneda ha tret a la llum la seva «vocació frustrada», i és que la barcelonina ha hagut de reduir la seva passió a un simple 'hobby'. Es tracta de l'interiorisme, una pràctica que sempre ha encisat a Barneda i que, malauradament, per culpa del poc temps lliure que li dona la seva feina a Telecinco, ha hagut de deixar de banda.

«Una de les passions de la meva mare és la decoració i, de fet, la casa familiar que tenim a l'Empordà la van dissenyar i van fer-la tota ells, així que ho he viscut a casa», explica la periodista en una entrevista a la cadena. Barneda s'informa i aprèn sobre interiorisme a través dels experts: «sempre compro revistes, llegeixo webs, blogs... i a El Rastro ja hi tinc amics que em coneixen com una de les que sempre s'hi passa», assenyala l'escriptora. La seva gran passió no ve de fa dos dies, ja que Barneda, que es va mudar a Madrid l'any 1997, ha viscut ni més ni menys que a 17 habitatges diferents. La presentadora assegura que és «molt nòmada», i afegeix que una de les cases que va comprar la va «tirar» i la va «refer tota». No obstant això, la barcelonina no nega que algun dia es pugui dedicar a l'interiorisme: «Doncs per què no? Jo sí, encantada, em faria feliç», tot i que assenyala que no li agradaria gens «deixar d'escriure».


Comentaris

envia el comentari