Primer pla de Sandra Barneda somrient

Sandra Barneda no es pot creure el nom del bebè que arribarà en setmanes

Sandra Barneda ja coneix tots els detalls

Sandra Barneda ja sap el nom i el sexe del nadó que espera una parella que coneix a la perfecció. La catalana està feliç de rebre bones notícies sobre aquest esperat embaràs.

I és que Sandra Barneda no pot estar més feliç després de les novetats que han comunicat els futurs pares. Les persones en qüestió són Lucía Sánchez i Isaac Torres, exconcursants de La isla de las tentaciones el 2021.

Un reality show que any rere any posa a prova cinc parelles, separant-los en dues cases diferents. El més important és aconseguir resistir a la distància i, sobretot, a la temptació del grup de solters i solteres que conviuen amb els participants del concurs.

La veritat és que la parella es va conèixer allí i, tot i que de seguida van connectar, no van començar la seva relació fins mesos després que s'acabés el format. Un any en què la seva relació ha passat per tota mena de ruptures, polèmiques i infidelitats i retrets.

Tot i això, Sandra s'alegra que la parella hagi aconseguit superar les seves picabaralles i que estiguin més units que mai per l'arribada del fill que estan esperant. Fins i tot, han decidit organitzar una festa amb familiars i amics per revelar el sexe del petit o petita i, ja de passada, el nom que hi posaran.

Sandra Barneda ha vist el vídeo de Lucía Sánchez

Els antics concursants del programa que presentava Sandra Barneda s'han posat d'acord per revelar el gènere del fill que estan esperant a través d'una festa. Un esdeveniment més conegut com a gender reveal i que cada cop està més de moda.

Lucía Sánchez, que sempre s'ha trobat emocionada amb tot allò que té relació amb el seu embaràs, ha estat l'encarregada de gravar tota la festa. Un vídeo que ha estat publicat al canal de la gaditana de Mtmad.

Encara que Sandra Barneda no hi ha pogut assistir, sí que ha vist el vídeo i, per aquesta raó, se n'ha assabentat de tots els detalls. En el nou episodi del canal de l'exconcursant, Lucía ha mostrat el lloc on s'ha celebrat la festa esmentada.

Així mateix, la seva casa de camp ha estat el lloc perfecte per reunir tots els éssers estimats de la parella perquè té força espai. Semblava que estava tot llest per començar a treure a la llum el que tots els convidats estaven esperant.

No obstant això, Barneda va veure com Lucía començava una mena de joc abans de passar al més important. El petit joc en qüestió consistia a preguntar als presents les seves teories sobre el sexe del nadó. Sens dubte, hi va haver opinions de tota mena, molts van dir que era una nena i d'altres, un nen.

Isaac Torres i Lucía Sánchez
La parella està més unida que mai després de les últimes novetats. | Telecinco
 

Sandra Barneda ja ho sap tot

Fins i tot els pares de la jove tampoc no es decidien: la mare afirmava que seria un nen i el pare insistia que tindria una neta. Les apostes estaven molt renyides, però es va acabar mostrant que guanyava un gènere en concret amb només un punt de diferència: 17 vots per a nen i 18 per a nena.

Després de recopilar totes les hipòtesis, va arribar el gran moment de revelar la veritat. La parella se situava davant dels globus que tapaven allò que semblava indicar el sexe del nadó. Sandra Barneda va veure com Isaac deixava anar els globus i procedia a ensenyar el resultat.

El fill o filla d'una de les parelles més polèmiques de Telecinco serà... una nena! Però això no és tot, sinó que també se sabia el nom: Mía. Lucía, que al principi creia que seria un nen, no podia estar més contenta amb la notícia.

Tanmateix, Isaac sí que va endevinar que tindria una filla. «Jo tenia claríssim que seria una nena», deia el jove emocionat.

Sandra Barneda, un possible acostament a la parella?

Sens dubte Sandra Barneda està saltant de l'emoció. No pot esperar a conèixer el primer fill d'una parella de La Isla de las Tentaciones. I, encara que no es porti gaire bé amb ells, s'alegra molt per tots dos.

Després del vídeo de la festa, Lucía Sánchez també es va voler gravar per donar les gràcies a tots els presents, a més d'explicar com se sentia. «A l'ecografia número 12, ja em van dir el que era, encara que em van dir que podia canviar una mica. Jo, quan em van dir que era una nena, jo ja no volia que canviés».

«Només volia que fos una nena», explicava divertida. A més va avançar que se celebraria un baby shower més endavant. Una festa en què se celebra l'arribada del futur fill, per la qual cosa és habitual que la parella rebi els primers regals.

Podria ser que Sandra Barneda fes un petit detall a Lucía i a Isaac? O ni tan sols aquesta bona notícia aconseguirà unir-los?

Sandra Barneda amb una jaqueta d'estampat de zebra al plató de 'La Casa Fuerte'
S'acostarà Sandra a la parella? | Telecinco
 

La veritat és que l'última vegada van acabar força malament. Va ser el novembre del 2021, al plató de La última tentación on Sandra Barneda recriminava el comportament de Lucía i Isaac davant la relació de Marina i Jesús.

Però ara, després d'uns mesos i  d'anunciar aquesta bona notícia, potser la catalana els doni una oportunitat i aconsegueixin solucionar les seves picabaralles del passat.