Sandra Barneda crida l'atenció a Leticia Sabater per insinuar informacions privades sobre Paola Caruso

La cantant assegura que la italiana li va demanar que li presentés «algun futbolista o algun directiu de televisió»

Sandra Barneda s'ha enfrontat a Leticia Sabater. | CatalunyaDiari.cat

 

Actualment, els concursants de 'Supervivientes 2017' estan més tranquils que mai amb l'expulsió de Leticia Sabater de l'illa d'Hondures. Cansats dels seus robatoris i enganys, ara tots descansen més tranquils després que Paola Caruso guanyés la batalla, tal com explica 'Periodista Digital'. Per aquesta raó, mentre la cantant es prepara per tornar a Espanya, la resta ha aprofitat per criticar durament el seu comportament i la seva actitud. Una de les coses que més controvèrsia ha causat ha estat el fet d'assabentar-se que va ser Leticia la que va deixar els excrements que van aparèixer al mig de la platja.

Per aquests motius, l'han catalogat de «marrana» i «porca», i més després de descobrir-se que no es va netejar quan va acabar d'anar de ventre, inclús tenint un lavabo a uns metres. Kiko, que durant les últimes setmanes havia estat un dels seus grans suports a l'illa, aquest cop s'ha desentès de la cantant i l'ha criticat sense pèls a la llengua. Kiko ha dit que «és una mala influència» i l'única cosa que buscava era «feina a Telecinco». Per la seva banda, Alba Carrillo va criticar de forma més dura la cantant dient que semblava una borratxa: «És insuportable. Està més sola que un mussol».

Leticia ho ha sentit tot aquest diumenge, 4 de juny, durant l'emissió de 'Supervivientes: Conexión Honduras'. La cantant per defensar-se no s'ho ha pensat dos cops i ha promès desemmascarar a la resta de participants tan bon punt arribi al país. «Aprofitaré i, quan arribi a Espanya, explicaré cosetes que no s'han vist i que són bastant confidencials», ha dit.


En aquest moment, Sandra Barneda ha volgut saber més informació i li ha demanat a Leticia que avancés alguna dada, encara que no li ha sortit gaire bé la jugada, ja que la presentadora li ha acabat cridant l'atenció. Leticia ha explicat que Paola li havia preguntat si coneixia jugadors de futbol o algun directiu important d'alguna cadena de televisió. Unes insinuacions que no li han agradat gens a Barneda: «És més lleig el que estàs fent ara que haver anat de ventre fora del lavabo. Una cosa és dir que Paola es fa la víctima, i una altra tractar-la com l'estàs tractant. Estàs insinuant coses que són molt greus».


Comentaris

envia el comentari