Sandra Barneda acaba amb els rumors de crisi amb la seva parella Nagore Robles

La presentadora ha desmentit, mitjançant una fotografia, les especulacions dels darrers dies sobre una possible crisi sentimental

Nagore Robles ha desmentit els rumors agraïnt a la seva nòvia el seu suport
Sandra Barneda i Nagore Robles acaben amb els rumors de ruptura amb aquesta foto | INSTAGRAM

A la presentadora Sandra Barneda i a Nagore Robles últimament les persegueixen multitud de rumors sobre una possible ruptura sentimental; a més a més, unes imatges de la presentadora passejant pels carrers de Madrid en què se la veia quasi plorant encara avivava més les especulacions sobre una possible crisi entre la parella.

Sembla ser però, que aquests rumors estaven totalment fora de lloc, ja que les dues implicades no paren de desmentir les falses notícies de la seva ruptura mitjançant fotografies d’elles dues juntes, més unides que mai.

La fotografia que acaba amb els rumors

L'última imatge publicada per Sandra Barneda, acabava amb qualsevol mena d’especulació i mostrava l’amor que es professen l’una a l’altre. Amb motiu del 36è aniversari de Nagore Robles, la presentadora publicava una fotografia a Instagram en què apareixien les dues mirant-se embadalides l'una a l’altre, i acompanyava la publicació amb les següents paraules «i per molts més... happy to do for you and you!».

Per la seva banda, Nagore Robles també ha volgut confirmar que segueix molt feliç amb la seva parella. Aprofitant les felicitacions d'aniversari per part dels seus amics i seguidors a través de les xarxes socials, aquesta publicava un missatge en el qual agraïa a tothom les seves paraules i confirmava que seguia amb Sandra Barneda.

Nagore Robles ha desmentit els rumors agraïnt a la seva nòvia el seu suport
Nagore Robles ha desmentit els rumors agraint a la seva parella el seu suport | INSTAGRAM

 

«És el meu aniversari i amb 36 anys puc dir que sóc IMMENSAMENT FELIÇ. Gràcies a les meves amigues per abraçar-me amb tant d’amor, a la meva família per estimar-me sense mesura, als meus companys de feina per deixar-me créixer a la meva forma i a la meva parella per ensenyar-me tant i no deixar-me anar mai de la mà. Per molts aniversaris i anys com aquests. Sóc tremendament afortunada per tant...».

Una relació estable

Per moltes especulacions que persegueixin la parella, totes dues han demostrat per activa i per passiva que les uneix una relació estable i que el seu amor va per llarg. Sandra i Nagore segueixen publicant imatges del seu amor, demostrant que estan vivint un dels seus millors moments i gaudint del present. És per això que s’han convertit en una parella molt popular i amb molt carisma dins el món televisiu.

Sandra Barneda i Nagore Robles formen una de les parelles més estimades
Sandra Barneda i Nagore Robles formen una de les parelles més estimades | INSTAGRAM

 

A més a més, laboralment també ho tenen tot a favor, ja que les dues estan vivint moments professionals molt fructífers plens de felicitat. Sandra escriu columnes habitualment a ‘La Vanguardia’ i per la seva banda, Nagore segueix com a col·laboradora a ‘MYHYV’ i també en els debats de ‘GH DÚO’.


Comentaris

envia el comentari