Sandra Barneda amb cara de sorpresa

Sandra Barneda, espantada en descobrir una nova infidelitat dins de Telecinco

Sandra Barneda no comprèn com ha pogut passar tan aviat

Ahir es va emetre la segona gala de La isla de las tentaciones, en què Sandra Barneda es mostrava sorpresa davant els fets tan recents.

A la primera festa de disfresses en què han participat els concursants després de conviure tan sols uns dies, s'han produït les primeres deslleialtats, que no han trigat a arribar. A les dues cases la festa es va descontrolar fins a la matinada. Tots ballaven i parlaven i, fins i tot, van jugar a l'ampolla. Els llums de la temptació van sonar i solters i parelles van acabar banyant-se a la piscina.

Tots menys Tania, parella de Samuel, que es va quedar al llit perquè no es trobava bé, a més, ja havia avançat que cap dels solters li feia goig. Situació que va canviar quan va entrar Hugo Paz, com a temptador VIP, atès que tots dos van tenir un 'fletxasso'.

«Donada la importància del que ha passat en les últimes hores»

Des que va finalitzar la quarta edició, els fans de La isla de las tentaciones tenien ganes de veure Sandra Barneda entrar per la porta amb una tauleta per sentir-la pronunciar la seva cèlebre frase: «Atesa la importància del que ha passat en les últimes hores».

Aquest cop era el torn dels nois. Sandra Barneda els va ensenyar imatges de la primera festa perquè veiessin com es comportaven les seves xicotes i perquè ells es deixessin anar en conseqüència.

Foto de participants de La Isla de las Tentaciones 2022
Aquesta edició de La isla de las tentaciones ha començat amb força | Telecinco

En veure les imatges, es va descobrir com Claudia, parella de Javi, s'havia besat en el passat amb Aitor, un dels temptadors. Així doncs, tres dels nois de Villa Paraíso ja coneixien i s'havien besat amb la que va participar a Mujeres y hombres y viceversa.

Una altra de les protagonistes d'aquest vídeo va ser Laura, la parella de Mario. Al vídeo se la sent dir «ja se'n penedirà», atès que ell no es va voler acomiadar quan va tenir l'oportunitat. Un temptador li preguntava si seguia enamorada i la seva resposta era clara: «A hores d'ara, no sé què dir-te, la veritat».

La primera festa de disfresses i el joc de l'ampolla

El flirteig entre temptadors i temptats no s'ha fet esperar, tots tenen el seu clar favorit, i en alguns casos coincideixen.

Laura va a totes amb Adrián. Durant el joc de l'ampolla, li van proposar fer un petó al coll del seu temptador favorit, i així ho va fer la xicota de Mario que no s'ho va pensar dues vegades. Tot seguit, la llum de la temptació va sonar a la casa dels nois, com passava tota la nit. Claudia també va protagonitzar un moment hot amb Aitor, ja que aquest li va fer el pas de Rauw Alejandro, mentre ella estava estirada a terra.

Foto de Laura i Adrián a 'La Isla de las Tentaciones'
Laura té molt clar que el seu temptador favorit és Adrián | Telecinco

Però les noies no van ser les úniques que van pujar el nivell. Mario es va fer un petó amb la seva temptadora preferida, Valeria, abans de convidar-la a pujar a la seva habitació. Pot ser que la primera parella que sigui cent per cent infidel sigui la de Mario i Laura? Tot apunta que, per les dues parts, serà així.

Mentrestant, Javi, Manuel i Samuel es mostren una mica capcots sense saber què està passant a l'altra vila amb les seves parelles.

Els temptadors VIP

A Villa Paraíso va arribar la granadina Carmen Saavedra que va semblar que tenia un primer 'fletxasso' amb Andreu, parella de Paola. Va ser extronista de Mujeres y hombres y viceversa i promet arribar per revolucionar la casa.

Mentre que a Villa Playa va arribar Hugo Paz, un antic conegut de Telecinco i també expretendent de Claudia al programa de cites amb què es va saltar les normes del programa. Tot i això, malgrat lligar amb Claudia en un passat, tot apunta que caurà en la temptació amb ell Tania, parella de Samuel.