Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sandra Barneda amb cara de sorpresa

Sandra Barneda explica per primer cop per què ja no pot estar amb Nagore Robles

Sandra Barneda s'ha sincerat a través de les xarxes socials

Sandra Barneda està passant per un dels seus millors moments professionals. La presentadora s'ha convertit en una de les cares més estimades de Mediaset España.

Gràcies al seu paper dins La isla de las tentaciones, la catalana ha aconseguit ser una de les cares més visibles dins aquesta empresa audiovisual.

Sandra Barneda amb una jaqueta d'estampat de zebra al plató de 'La Casa Fuerte'
Sandra Barneda és una de les presentadores més reconegudes de Mediaset. | TELECINCO
 

Però, tot i la seva fortuna a l'àmbit laboral, no pot dir el mateix de la seva vida privada. El 2016 va començar una relació d'amor al costat de Nagore Robles. Durant tots aquests anys, totes dues s'han mostrat molt unides davant de les càmeres.

Tant és així que, fins que no han sortit públicament a explicar-ho, ningú no se n'havia assabentat. Ara, Sandra Barneda ha fet servir les xarxes socials per explicar els motius que les han portat a prendre aquesta dura decisió.

Sandra Barneda ho fa oficial

Sandra Barneda estava profundament enamorada de Nagore Robles, però després de moltes anades i vingudes, la comunicadora i la col·laboradora han decidit trencar la seva relació definitivament.

El 15 de febrer passat, la presentadora va sorprendre tots els seus seguidors de les xarxes socials amb una trista notícia. I és que, després de sis anys de relació, ella i Nagore havia decidit posar punt final al seu romanç.

Primer pla de Nagore Robles i Sandre Barneda somrient
Sandra Barneda i Nagore Robles ja no estan juntes. | EUROPA PRESS
 

Sandra Barneda va considerar que era una bona idea fer-ho públic a través del seu compte d'Instagram. Al costat d'una foto d'ella gaudint d'un dia a la natura, la periodista va anunciar que els seus camins se separaven definitivament.

«L'amor també significa acceptar els finals i deixar anar, encara que sigui una decisió difícil. Per evitar especulacions i notícies difamatòries sobre nosaltres, hem decidit de mutu acord comunicar que des de fa uns mesos no som parella», va assegurar a la descripció d'aquest post.

Tot i tots els problemes que hagin pogut tenir, Sandra Barneda no té res de dolent a dir de Nagore i només li desitja que sigui feliç en aquesta nova etapa de la seva vida.

«Prenem camins separats, però desitjant-nos sempre el millor l'una a l'altra. Si us plau us demanem respecte per a totes dues en aquest moment», va acabar la comunicadora.

L'exparella de Sandra Barneda se sincera amb els seus seguidors

Tot i el profund amor que sent per la seva exparella, Sandra Barneda sap perfectament que quan les relacions no funcionen cal deixar-les anar.

Aquesta nova situació no està sent gens fàcil per a cap de les dues, però encara menys per a Nagore. La comentarista de realities sempre s'ha mostrat públicament com una dona molt forta i amb molt de caràcter, però a la seva vida personal no és així.

Primer pla de Nagore Robles amb els ulls plorosos.
Nagore Robles no aconsegueix superar la seva ruptura amb Sandra Barneda. | Instagram
 

Per a la basca, aquesta separació ha suposat un abans i un després a la seva vida. Dissabte passat, 9 d'abril, la col·laboradora de Mediaset va decidir obrir-se al canal amb els seus seguidors.

A través del seu perfil d'Instagram, l'exparella de Sandra Barneda ha explicat com viu aquesta dolorosa ruptura. «Estic plorant a llàgrima viva i sento que he de ser honesta amb vosaltres», va assegurar al principi. «Si algú creu que una ruptura no fa mal, no fa vertigen i no et fereix l'ànima, s'equivoca».

Per a l''exgran hermana', llegir frases com «una altra porta s'obrirà» o «una cosa bona vindrà», no l'està ajudant a superar aquest complicat moment personal. «És una merda, una frase buida. La teoria està molt bé, però la pràctica és horrible, trista i molt difícil».