Imatge en primer pla de Sandra Barneda feliç amb pintallavis rosa

Sandra Barneda explica per què prefereix Madrid abans que Barcelona

Sandra Barneda se sincera en una entrevista

Sandra Barneda és una de les cares més conegudes de la televisió espanyola i la gran estrella de Telecinco. Nascuda i criada a Barcelona, Barneda ha tingut molts anys per a conèixer la preciosa capital catalana, llar d'una cultura i una gastronomia molt rica.

Tot i això, és una altra ciutat la que ha aconseguit enamorar-la i aquesta és Madrid. La presentadora d''Así es la vida' es va instal·lar a la capital del país el 1996, quan la ciutat encara havia de viure esdeveniments que marcarien al present, i avui dia és el lloc que ella anomena llar.

Amb el pas dels anys, Sandra Barneda ha anat descobrint tots els racons de Madrid, des dels més tradicionals fins als més estrambòtics, i actualment pot afirmar que realment és una amant de la ciutat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Sandra Barneda: la ciutat del seu cor

En una entrevista recent per a ABC, Barneda no va titubejar a respondre el que aquesta ciutat significa per a ella perquè no només és el seu lloc de treball, sinó que també és el seu dia a dia, on ha creat una vida i una història digna d'explicar.

Sandra Barneda va parlar d'una manera molt natural i despreocupada, assegurant que li encanta l'«esperit de germanor» en arribar a un bar madrileny.

Primer pla de Sandra Barneda emocionada a 'Así es la vida'
Sandra Barneda va canviar la seva vida per complet el 1996 | Mediaset

Una nova llar

Barneda, amant de l'art i l'espontaneïtat, ha trobat la combinació perfecta als carrerons de la capital: «Hi ha art a cada cantonada. És aquesta sensació de sortir a passejar i no saber què et trobaràs pel carrer», afirma.

La tertuliana destaca que a Madrid hi ha un gran esperit de viure al carrer i que «acull sense conèixer». «A mi em va acollir i em va voler», recorda els primers dies.

El pas de Barcelona a Madrid

Sandra Barneda es va traslladar a la capital del país amb 21 anys, però abans havia viscut a Barcelona, una ciutat força diferent del Madrid d'aquell moment.

No obstant això, els anys passen i les coses canvien, per bé o per mal. En el cas de Madrid, va ser un canvi molt positiu: «Al principi, la sensació era que no era una ciutat moderna. Jo venia del cosmopolitisme de Barcelona i allò que veia era una ciutat, amb perdó, castellana. No tenia en compte el disseny, ni els aparadors», assegura.

«He vist el projecte de Chamartín, i Madrid no vol parar de millorar. És una urbs inquieta, en moviment. Madrid sempre ha estat lliure, i és des de la llibertat on sorgeixen les millors coses», remarca la conductora de Telecinco.