Sandra Barneda i la seva parella discuteixen en directe

La presentadora de 'Supervivientes' ha viscut el seu primer problema en només una setmana i mitja de programa, en què els concursants ja han protagonitzat diverses disputes

La presentadora de 'Supervivientes' va discutir-se amb la seva parella durant l'última gala del 'reality' televisiu. El programa, que només fa una setmana i mitja que ha començat, ja ha protagonitzat diversos conflictes. Una de les col·laboradores del programa és Nagore Robles, exconcursant de 'Gran Hermano' i actual parella de la presentadora catalana Sandra Barneda. La parella va protagonitzar una discussió en directe durant la retransmissió del 'reality'.

La discussió va arribar en el moment en què Nagore va fer promoció del seu programa quan va sentir que algú l'havia anomenat. Mentre la resta de col·laboradors la miraven divertits, la seva parella, Sandra Barneda, va veure com es feia promoció d'un altre programa sense el seu permís. Barneda li va cridar l'atenció però Nagore va li va respondre rient: «No et queixis tu ara!». 

 

Sandra Barneda va deixar clar que no té cap problema amb Emma García, presentadora de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', però que no li va fer gens de gràcia que Robles es promocionés de forma gratuïta. La relació entre Barneda i Robles sembla consolidada, però va quedar en dubte pels teleespectadors per culpa de la forta discussió que es va produir entre les dues.