URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Sandra Barneda insinua que podria respondre a la proposta de matrimoni de Nagore en directe a 'Supervivientes'

Nagore li va proposar matrimoni en un viatge a Venècia i ho va mostrar en un vídeo a Youtube

Sandra y Nagore Robles juntas
Sandra Barneda i Nagore Robles juntes | Telecinco

Les presentadores Sandra Barneda i Nagore Robles han mostrat en més d’una ocasió que la seva relació està completament consolidada. Se les pot veure juntes en moltes ocasions i sempre compartint una química especial. El seu bonic amor va començar l’any 2016 i sembla que ara estan disposades a fer un pas més endavant.

Nagore va aprofitar fa unes setmanes el seu canal de Youtube per demanar matrimoni a Sandra, va ser a un vídeo d'un viatge de la parella a Venècia. Tot i que la presentadora va fer la gran pregunta, «Vols casar-te amb mi?», aquesta no va tenir resposta. Tot i això, podria ser que ben aviat es comprometin de forma definitiva i públicament, així ho ha deixat entreveure Sandra Barneda.

La resposta en directe

Totes dues tornaran a formar part del famós programa de Telecinco ‘Supervivientes’. Sandra Barneda serà la presentadora dels debats de diumenge i Nagore Robles és una de les col·laboradores. Sobre aquest fet ha parlat Sandra en una entrevista a ‘Vanitatis’ a la qual ha sorgit el tema de la petició de matrimoni.

«No sé si respondré la seva pregunta en directe... a 'Supervivientes' tot pot passar...», és el que ha assegurat la presentadora. I és que fins al moment no coneixem quina va ser la seva resposta a la important pregunta de Nagore. Tot i això es pot deduir que de ben segur que la resposta no serà un no. Això vol dir que les presentadores es podrien comprometre en directe, davant de tots els espectadors de 'Supervivientes'.

Sandra Barneda i Nagore Robles en una de les seves aparicions públiques
Sandra Barneda i Nagore Robles en una de les seves aparicions públiques | El Nacional

 

«Un plaer» treballar juntes

Sobre tornar a treballar juntes a televisió, i en concret de nou a ‘Supervivientes’, Barneda ha volgut aclarir que, tot i que és un plaer per a ella, sí que es cert que passa una mica de vergonya en determinats moments.

«Per mi és un plaer tenir-la en el debat. És una col·laboradora veterana que sap molt bé fer la seva feina i diferenciar què és personal i què és professional. Crec que els seus comentaris els portaré millor aquest any perquè la relació ja està més consolidada. Tot i això, passo una mica de vergonya. Nagore sempre em deixarà amb la boca oberta perquè en això sempre és més ràpida que jo», afirma Barneda, qui podria veure ara el seu casament amb Nagore més a prop que mai.


Comentaris

envia el comentari