Sandra Barneda mostra el seu suport a l’equip de ‘Supervivientes’

Després de tres edicions dirigint el debat dels diumenges, la presentadora catalana no participarà en el programa de Telecinco

Sandra Barneda no participará a 'Supervivientes 2019'
Sandra Barneda no participará a 'Supervivientes 2019' | INSTAGRAM

Sandra Barneda és una de les grans baixes de la nova edició del programa ‘Supervivientes’ que va començar ahir, dijous 25 d’abril. Així i tot, la presentadora catalana ha enviat un missatge de suport i ànims als seus antics companys el mateix dia de l’estrena del programa.

Després de tres edicions presentant el debat dels diumenges, que abans havia dirigit Raquel Sánchez Silva, Sandra Barneda no participarà en aquesta nova edició del concurs de supervivència de Mediaset. Serà el presentador Jordi González, qui dirigirà el debat dels diumenges aquest 2019.

En aquest sentit, la presentadora catalana ha volgut enviar un missatge a través de twitter als seus antics companys de programa, desitjant-los sort en el mateix dia de l’estrena i mostrar la nostàlgia que sent per no estar al programa després de tres edicions treballant-hi.

La presentadora ha escrit el següent missatge al seu perfil de twitter: «Després d’un any torna un dels programes on més he gaudit. Un equip que es deixarà la pell perquè gaudim d’una nova edició de ‘Supervivientes’. Us acompanyaré aquesta vegada des de casa, però enganxada a la televisió aquesta nit!».

Sandra Barneda durant un debat de 'Supervivientes 2017'
Sandra Barneda durant un debat de 'Supervivientes 2017' | TELECINCO

 


Comentaris

envia el comentari