Sandra Barneda es pronuncia per primer cop després de la ruptura amb Nagore

Nagore i Sandra Barneda van posar punt final a la seva relació recentment, després de 3 anys juntes com a parella

Sandra Barneda s'ha pronuncuat sobre la seva ruptura amb Nagore Robles
Sandra Barneda s'ha pronunciat sobre la seva ruptura amb Nagore Robles | CatalunyaDiari.cat

Des que sortís a la llum que Nagore Robles i Sandra Barneda havien posat el punt final a la seva relació de més de 3 anys, cap de les dues parts de la parella s’havia pronunciat fins al moment, en què Sandra Barneda ha estat preguntada recentment per la seva exparella.

La presentadora ha confirmat a la seva manera la ruptura definitiva amb Nagore, quan uns periodistes li han preguntat pel seu nou projecte professional, presentar el programa de Cuatro ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’ en substitució de Toñi Moreno, cosa que provocarà que comparteixi el plató diàriament amb la seva ex: «Doncs home, mai m’ha importat compartir plató amb ella, tampoc ara», ha reconegut.

 

No vol parlar de la seva separació

Ara bé, respecte als motius de la seva separació, no n’ha volgut donar cap detall: «No parlaré del tema, però gràcies per preocupar-vos per com estic», afirmava taxativa.

 

El mal moment personal de Sandra Barneda contrasta amb l’excel·lent etapa professional que travessa la catalana, qui agafarà les regnes del programa de cites ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’ mentre Toñi Moreno estigui de baixa maternal: «Estic encantada» responia la presentadora, «I per fi puc dir que a més estic escrivint una novel·la. Tinc molts projectes que encara no puc explicar», revelava Barneda.

La ruptura entre Sandra Barneda i Nagore Robles no va agafar desprevingut a cap dels seguidors de la parella, ja que feia temps que es rumorejava que la relació estava travessant una profunda crisi sentimental.

 

També et pot interessar...

 


Comentaris

envia el comentari