Sandra Ortega, la filla d'Amancio Ortega que s'ha mantingut lluny de l'èxit d'Inditex

La dona porta una vida completament anònima

Una de les poques imatges de Sandra Ortega es va fer durant el funeral de la seva mare. | Gtres

Malgrat figurar sempre a la llista Forbes de les dones més riques del món, el nom de Sandra Ortega mai no ha sigut un nom conegut. I és que, malgrat ser una de les filles del magnat espanyol Amancio Ortega, ella sempre ha volgut mantenir-se al marge del gran èxit d'Inditex. Des de fa anys, Sandra treballa a la fundació Paideia, una institució fundada per la seva mare, Rosalía Mera, primera dona d'Amancio Ortega, que desenvolupa projectes a favor de la discapacitat, l'emprenedoria i el desenvolupament territorial.

Com informa 'ABC', tant és l'afany de la filla de Amancio Ortega per l'anonimat que ni tan sols a la Corunya, ciutat on resideix, els veïns no saben res de la seva fortuna. A causa d'aquesta tranquil·la vida, lluny de les càmeres, una de les poques imatges que es tenen d'ella correspon a l'enterrament de la seva mare fa gairebé quatre anys. El que sí que se sap de Sandra és que porta 30 anys amb la seva parella, que té tres fills i que és íntima amiga de la cantant Luz Casal.

Amb un estil informal i bohemi, un dels trets característics de Sandra Ortega és el seu cabell curt i vermell que ella mateixa es tenyeix. De la seva vida i personalitat transcendeixen poques dades, a causa de la lleialtat i discreció dels qui l'envolten. Se sap que va estudiar Psicologia a la Universitat de Santiago de Compostel·la, que ha heretat la discreció i afabilitat del seu pare, el fundador d'Inditex, i de la seva mare, a qui Sandra estava molt unida, la seva marcada personalitat.

L'adolescència de la primera filla d'Amancio Ortega va estar marcada per la separació dels seus pares. D'aquest matrimoni també va néixer Marcos, dos anys més petit, i que pateix una discapacitat severa. Des de la mort de la seva mare, Sandra s'ha fet càrrec del seu germà. A més, per part de pare té a la seva germana Marta, amb qui no té relació.


Comentaris

envia el comentari