Primer pla de Tom Brusse

Sandra Pica pren una decisió després de la marxa de Tom Brusse a 'Supervivientes'

La jove vol evitar patiment en els primers compassos del 'reality'

El proper 8 d'abril arrenca la nova edició de 'Supervivientes' en què participarà Tom Brusse, el nòvio de Sandra Pica. Una parella aquesta que se separa temporalment pel reality. I això els provocarà un enorme mal, almenys a ella. Precisament per aquest motiu, ara ha pres una decisió. En concret, ha adoptat una postura per, com a mínim, no patir abans que comenci l'esmentat reality de Telecinco. Així, es troba allunyada de les xarxes socials.

I és que en aquestes plataformes ha de llegir no només ferotges crítiques cap al seu nòvio sinó també insinuacions que no li agraden gens. Ens estem referint a insinuacions relatives al fet que Tom hi participa amb la seva ex, Melyssa Pinto, i que podrien tenir un acostament.

La història d'amor de Tom i Sandra

En la segona edició de 'La isla de las tentaciones' va ser on Pica i Brusse van iniciar la seva història d'amor. Ella va participar com temptadora i ell ho va fer en companyia de qui era la seva parella, Melyssa. No obstant això, molt aviat l'atracció entre Brusse i Pica es va fer notable.

Això va fer que la nòvia oficial trenqués amb Tom i ell decidís començar una relació fora del concurs amb Sandra. No obstant això, sobre aquesta parella sempre hi ha caigut l'ombra del dubte. Sí, perquè ell podria seguir pensant en la seva ex i perquè la seva nòvia ja l'ha enxampat en alguna que altra mentida. No obstant això, malgrat tot segueixen junts. De moment, és clar.

Separació obligatòria

Tom Brusse sembla haver-se convertit en un rostre habitual de Mediaset. Així, ha participat a 'MYHYV', on va conquistar Melyssa, i després ho ha fet a'La isla de las tentaciones'. Això sense passar per alt que, després d'aquest programa, va concursar amb Sandra Pica a 'La Casa Fuerte'.

I ara s'ha convertit en concursant de 'Supervivientes'. Una aventura aquesta en què es retrobarà amb el seu ex i que podria fer saltar novament les espurnes entre ells. Precisament la possibilitat que es tornin a veure i a conviure no agrada gens a l'actual nòvia del participant, que es troba patint per aquesta circumstància i també per la separació obligada del seu nòvio durant diversos mesos. Una separació que ja ha començat ja que Tom, al costat dels altres concursants, ja ha emprès camí cap a Hondures.

La decisió de Sandra Pica

El reality encara no ha començat, però Sandra ja es troba passant-ho malament. Primer, com hem esmentat, per la separació. Segon, pels dubtes que Tom pugui tornar a enamorar-se de Melyssa. Tercer, pels comentaris que a les xarxes socials es llancen contra ell o insinuant que tornarà amb la seva ex. Davant els dos primers motius, Pica no pot fer-hi res, però sí pel que fa a l'últim. Per això, ha pres una determinació. En concret, fins que comenci el reality estarà allunyada d'Instagram. No vol llegir missatges que la facin patir.

I així ho ha donat a conèixer a través de les stories del seu compte en aquesta esmentada xarxa social. Així, va pujar la següent cita: «No està malament desaparèixer una estona d'aquest món, per salvar el teu propi. Moltes vegades és necessari». Cita, aquesta, que va acompanyar d'unes paraules explicant la seva postura: «Aquests dies estic desconnectada perquè ho necessito. Les xarxes socials tenen una part molt negativa que no es mostra. Espero estar de tornada molt aviat i 'a tope'. Us estimo. Gràcies pel suport».

Mà d'un home sostenint un mòbil a la pantalla es veu una publicació de Sandra Pica
Sandra Pica ha explicat als seus seguidors la seva decisió | Instagram

D'aquesta manera intenta protegir-se dels comentaris que des de fa dies inunden la xarxa. Comentaris que li fan mal com ara aquests:

  • «Tom dorm avui amb Melyssa».
  • «Quins banyes que et posarà en trepitjar l'illa».
  • «Amb les banyes que et posarà a l'illa, millor deixar-ho ara».

Això sí, davant aquests missatges, també ha rebut el suport de molts seguidors. L'estan recolzant i tranquil·litzant amb paraules com «Ànims Sandra, no facis cas als envejosos» o «Tom t'estima».