Sant Cugat del Vallès és el municipi de tot l’estat amb l’atur més baix

El municipi també se situa entre les quinze localitats amb una major esperança de vida

Imatge d'arxiu de Sant Cugat del Vallès
Imatge d'arxiu de Sant Cugat del Vallès | Twitter

Sant Cugat del Vallès és el municipi amb l’índex d’atur més baix de tot l’estat. Amb permís de la localitat madrilenya de Pozuelo de Alarcón —on viuen, per cert, personalitats com Cristiano Ronaldo o Albert Rivera—, el municipi vallesà presenta l’atur més baix amb un 7,4%.

Les xifres que eleven exponencialment la ciutat, però, no acaben aquí. I és que Sant Cugat, per exemple, va més enllà d’aquestes espectaculars dades sobre un dels problemes més candents d’avui en dia a Catalunya com és l’atur, i també s’erigeix com és la cinquena ciutat de l’estat espanyol amb més renda per càpita i se situa entre les quinze localitats amb una major esperança de vida.

Sant Cugat, el cinquè municipi amb una renda per càpita més alta

Les grans números, però, no cessen aquí. Sant Cugat del Vallès és el cinquè municipi de l'Estat amb una renda per càpita més alta, amb un total de 18.326 euros per càpita. El càlcul de tot plegat neix a partir d’unes dades recollides fa tres anys, l’any 2015, procedents de fonts tributàries de l’estat espanyol.

La classificació, en aquest sentit, la lidera Pozuelo de Alarcón, amb un total de 23.861 euros per càpita —s’ha d’esmentar que és el municipi més ric de tot Espanya i on viuen personalitats com Cristiano Ronaldo, el cantant Pablo López, Ricky Fuster, Albert Rivera o José María Aznar— i la segueixen altres localitats espanyoles com Boadilla del Monte, amb 19.510 euros per càpita, i Las Rozas, amb 18.798 euros.

El carrer Santa Maria de Sant Cugat del Vallès
El carrer Santa Maria de Sant Cugat del Vallès | Cedida

 

Les dades, finalment, les ha treta a la llum l'Institut Nacional d'Estadística i posen Sant Cugat del Vallès a l’elit.

La ciutat catalana amb l’esperança de vida més alta

Finalment, Sant Cugat del Vallès també és la localitat catalana amb l’esperança de vida més alta de tot Catalunya. El municipi vallesà, en aquest sentit, ocupa el 12è lloc en tot l’estat amb una esperança que creix fins els 84,2 anys.

La llista la lideren altra vegada Pozuelo de Alarcón, amb una esperança de 85,5 anys i Rivas-Vaciamadrid, que en presenta una de 85,8 anys.


Comentaris

envia el comentari