Santi Burgoa

Qui és Santi Buroga, el presentador que ha enamorat a l'actriu més estimada de 'LQSA'

Santi Burgoa, il·lusionat amb una reconeguda actriu

No hi ha dubte que Santi Burgoa és un dels homes més buscats del moment. La veritat és que no n'hi ha per menys perquè el presentador ha estat enxampat in fraganti al costat d'una coneguda actriu del nostre país.

La portada de Semana ja està començant a ser molt comentada a tots els mitjans per un clar motiu. Al val·lisoletà se l'ha vist amb, ni més ni menys, que Vanesa Romero, actriu de La que se avecina. Unes imatges mostren la possible parella públicament d'allò més còmplice passejant els gossos.

Tot apunta que tots dos podrien haver refet les seves vides al costat de l'un amb l'altre. Però la pregunta veritable és: qui és el possible nou noi de l'actriu? Desvelem tots els detalls!

Santi Burgoa, el suposat nou novio de Vanesa Romero

Santi Burgoa és un periodista i locutor que compta amb més de deu anys d'experiència dins de la pantalla petita i la ràdio. La possible nova il·lusió de Romero va fer els seus primers passos a PRISA Radio (Cadena SER i Los 40). També va formar part de Punto Radio a Castella i Lleó.

Va saltar a la televisió estrenant-se a La Sexta i el canal Trece de la mà dels programes Jugones i Al día deportes , respectivament. Tot i això, el 2018 va canviar radicalment de cadena perquè va començar a col·laborar amb Aragón TV.

Només un any més tard, el 2019, el val·lisoletà va començar a estar al ull públic quan va començar a ser presentador, juntament amb Carme Chaparro, a Cuatro al dia. Justament quan tots els mitjans començaven a tenir-lo al punt de mira, va passar una cosa inesperada.

La seva fama va créixer quan es va fer pública la seva relació amb Alba Carrillo, un dels rostres més coneguts de Telecinco. Immediatament, la parella es va convertir en una de les més discretes de la premsa del cor.

Però tristament aquesta història d'amor va tenir el seu final. Va ser justament fa un any quan la parelleta va decidir emprendre camins per separat i, així, acabar amb la seva relació. Segons diuen les males llengües, una infidelitat per part de la col·laboradora hauria estat el veritable motiu de la seva separació.

La seva ruptura amb la tertuliana de Ya es mediodía coincidia també amb la seva marxa de Telecinco, ja que va optar per fitxar, aquesta vegada, per a Telemadrid. Així mateix, Santi Burgoa va començar a presentar Juntos , l'espai de la cadena, el qual és col·laboradora la mateixa Vanesa Romero.

Per això no és estrany que hagi sorgit entre tots dos l'amor. Santi Burgoa i Vanesa Romero es podrien considerar oficialment la parella sorpresa de la tardor. I és que tots dos podrien haver començat a conèixer-se fa només unes setmanes.

Tot i això, no hi ha res confirmat perquè no hi ha cap pista que ens puguin oferir en els seus respectius comptes d'Instagram. O tots dos porten aquest romanç de manera molt discreta, o es tracta solament d'una amistat.

El passat sentimental de la suposada nova parella de Santi Burgoa

Santi Burgoa i Alba Carrillo.
També existix la possibilitat que Alba Carrillo i Santi Burgoa puguin tornar. | Xarxes socials

Com bé s'ha comentat abans, Santi Burgoa va mantenir una relació sentimental amb Alba Carrillo, però què hi ha de Vanesa Romero? Pel que es coneix, l'actriu, fins a l'agost d'aquest any, va mantenir un festeig amb Emilio Esteban, amb qui va començar el 2020.

Tot i que tot semblava anar tot sobre rodes, la veritat és que la intèrpret, l'any passat, confessava que s'havia donat un temps amb el noi. Això sí, només mesos després, el febrer d'aquest any, revelava que el productor i ella s'havien donat una nova oportunitat.

Però finalment, com ja es coneix, aquesta nova presa de contacte no va acabar de quallar, de manera que van trencar la seva relació. Ara, sembla que l'amor novament somriu tant a Santi Burgoa com a la model.