Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Santi Millán

Santi Millán reapareix a TV3 i se sincera sobre el seu vídeo íntim amb una amant

Santi Millán, per fi, trenca el silenci sobre com va viure aquella complicada situació

Com cada dissabte, es va emetre el 'Col·lapse', el late night presentat per Ricard Ustrell a TV3. En aquest darrer programa, l'estrella convidada va ser Santi Millán. El presentador i actor català va iniciar la seva trajectòria professional a la companyia La Cubana i, posteriorment, va passar a treballar a La cosa nostra amb Andreu Buenafuente.

Va ser l'any 2016 quan Millán va fer el salt a Telecinco, presentant el programa 'Got Talent'. Santi Millán va ser notícia a causa de fer-se viral un vídeo íntim, on apareixia mantenint relacions amb una dona, la qual no era la seva esposa. El català es va casar l'any 2005 amb Rosa Olucha amb qui té dos fills, el Marc i la Ruth. 

El cert és que arran que sortissin a la llum les íntimes imatges, hi va haver molt enrenou a les xarxes socials i a la majoria de mitjans de comunicació. És per aquest motiu, que Ricard Ustrell no va poder evitar preguntar al convidat com va viure aquella situació. 

«Ho vaig viure amb molta angoixa»

El polèmic vídeo va causar molt de rebombori. En les imatges, Santi Millán apareixia gravant-se en mode selfie mentre mantenia relacions amb una amant. Fet que va obligar a Rosa Olucha a emetre un comunicant afirmant que tant ella com Millán mantenien una relació oberta. Així, aquest dissabte, Millán va explicar com ho va viure.

«És amb el que ho he petat més. Mira que he fet coses eh, però allò va ser viral i espectacular», va començar dient entre somriures Santi Millán. «Ho vaig viure amb molta angoixa. El que passa ara és que tot es fa molt gran de seguida, encara que per sort també passa ràpidament», confessava el presentador. 

«Va ser molt dur»

El català va explicar que aquelles setmanes van ser molt dures. «Però aquest parèntesi que va durar dues o tres setmanes va ser molt dur. T'has de menjar un bon merder». Més tard, va intentar treure una mica de ferro a l'assumpte. «A mi ja m'havien vist fer l'acte en la ficció, però no és el mateix. La realitat sempre és més decebedora».

Santi Millán també va parlar del paper de la seva dona en tot aquell enrenou. En aquell moment, tothom preguntava per Rosa Olucha, ja que consideraven que era la gran damnificada de tota aquella situació. «La meva parella va ser molt elegant i amb molta classe. Va donar una lliçó a tothom».

Per últim, va manifestar que el cas de la filtració del vídeo està en mans de la justícia. D'aquesta manera hi ha oberta una investigació per tal de trobar al responsable o responsables que aquelles imatges sortissin a la llum sense el consentiment dels seus protagonistes. 

 

.