IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Santi Vila aposta per un futur referèndum al qual els catalans puguin votar

L'exconseller d'Empresa, Santi Vila, es mostra convençut, que en un determinat moment la situació catalana s'arreglarà

Santi Vila al programa de La Sexta, 'El Objetivo', amb Ana Pastor
Santi Vila al programa de La Sexta, 'El Objetivo', amb Ana Pastor | La Sexta

L’exconseller d’Empresa Santi Vila es mostra positiu respecte una possible resolució del problema català, en una entrevista a ‘El Objetivo’ ha assegurat que «en un moment donat es trobaran les complicitats polítiques per encarrilar aquest conflicte».

Vila va passar ahir a la nit pel programa de La Sexta presentat per Ana Pastor, amb ella va parlar de l’actual situació catalana i de la seva dimissió com a conseller d’Empresa. Santi Vila ha reconegut en aquesta entrevista que considera que les lleis de referèndum i desconnexió del Govern de Carles Puigdemont no tenien sentit. Segons paraules de l’exconseller, eren molts els que no confiaven en aquella manera d’actuar, i «no només dintre del PDeCat».

Santi Vila creu fermament, respecte l’actual situació que s’està vivint a Catalunya, que «si al final això acaba bé, acabarà amb un referèndum al qual els catalans puguin votar». Segons creu l’exconseller d’Empresa, acabarà arribant un dia en el que les formacions polítiques es preguntin si el conflicte s’arreglarà des dels jutjats o des de la presó.

Respecte l’1-O, Vila ha volgut deixar clar que no es va gastar «ni un sol euro de diners públics» en fer-lo, diu que es va pagar amb donatius de la societat civil, i assegura que així ho va manifestar davant l’Audiència Nacional durant el seu interrogatori.

Seguirà a la política

Santi Vila va presentar la seva dimissió com a conseller d’Empresa el passat 26 d’octubre, just abans que el Parlament fes la declaració unilateral d’independència. Respecte això diu que ho va fer perquè considerava que la seva etapa de ser «útil al Govern» ja havia acabat.

Tot i això assegura que no renuncia a la política ni al seu partit, «jo no me n'aniré a cap altre partit ni encapçalaré cap tipus de llista que no sigui la del meu partit», en referencia al PDeCaT. El que si que deixa clar és que «si la situació actual no canvia, no tindria sentit que participés a les eleccions».


Comentaris

envia el comentari