ARA MATEIX

Cremen cotxes al centre de Barcelona

Santi Vila gaudeix de la seva lluna de mel després de casar-se amb Javier Luque

El polític català ha compartit una imatge del viatge al seu compte d'Instagram
Santi Vila | Cedida

 

 

Santi Vila està vivint, mai millor dit, una segona lluna de mel. L'exconseller ha passat per segon cop per l'altar després que la primera vegada la història acabés en un fracàs estrepitós. Ara es troba gaudint de la seva lluna de mel amb Javier Luque, un advocat corporatiu que Vila va conèixer un cap d'any a Madrid, i amb el qual es va prometre durant Sant Joan de l'any 2017 a Eivissa.

Una cerimònia amb 200 convidats

 

  

La seva relació es va iniciar poc mesos després que el polític es divorciés del seu exmarit, el xef Rafael Vertamatti. Des de llavors, es van convertir en inseparables, i Luque s'ha convertit en el raig d'esperança que il·lumina la desafortunada vida de Vila. I és que l'exconseller ha patit molt, sobretot per la seva mare, ja que tal com informa 'La Vanguardia', és vídua, filla única i fins i tot ha hagut d'enterrar a un fill.

 

Així doncs, la romàntica cerimònia va tenir lloc el passat 30 de juny a la finca de Les Cols, a Olot, i va comptar amb l'assistència d'uns 200 convidats. No se sap si per casualitat o per voluntat, però la jornada va coincidir amb el dia que Barcelona celebrava el 'Pride 2018'. Els dos nuvis anaven vestits amb americana i camisa blanca, i llacet i pantalons negres. 


D'aquesta manera, Vila es configurava com el primer exconseller gai de la Generalitat que s'ha atrevit a fer el pas d'unir-se en matrimoni. El polític també va ser l'encarregat de fer-li la proposta al seu ja marit, després que Luque insistís durant un temps. Així ho expliquen fonts properes a la parella. 

 

«Em comprometo a patir per Javi tota la meva vida»

 

 


La boda va deixar moments molt emotius, entre els quals destaquen algunes paraules que Vila va dedicar al seu marit. Així doncs, fent referència al mite de Sísifo, l'exconseller declarava que «Javi és la meva gran oportunitat. Hi ha coses que són soroll i altres donen sentit a la vida. Un dia li vaig dir a Artur Mas que sempre envejaria la família que té. 'Però també fan patir molt' em va contestar. Jo crec que està bé tenir algú pel qual patir, i avui em comprometo a patir per Javi tota la meva vida».

 

Ara, els dos estan celebrant la seva lluna de mel en algun racó perdut del món, tal com hem pogut saber gràcies a la fotografia que el mateix Vila ha compartit al seu compte personal d'Instagram. Tant de bo l'amor els duri per sempre, i continuïn sent així de feliços tota la vida. 

 

Comentaris