rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Santi Vila es casa per segona vegada amb Artur Mas i Xavier Trias entre els convidats

L'exconseller la Generalitat i Javier Luque han passat per l'altar aquest dissabte 30 de juny
Carles Puigdemont va oficiar la primera boda de Santi Vila | EFE

 

Després del seu matrimoni fracassat amb un cuiner brasiler, Santi Vila ha tornat a passar per l'altar aquest dissabte per casar-se amb Javier Luque, l'home que l'ha fet canviar el seu pensament polític.

 

Però si a la celebració del seu primer casament hi van anar tot un seguit de personalitats famoses, aquest cop els nuvis han volgut un casament més íntim amb amics i familiars, tot i que també hi ha hagut alguna cara coneguda.

 

Artur Mas i Xavier Trias, entre els convidats

L'absència més destacada respecte a l'anterior celebració ha estat sens dubte la de Carles Puigdemont, que com a alcalde de Girona va ser l'encarregat d'oficiar la cerimònia. Així i tot, aquesta també ha estat oficiada per dos alcaldes del PDECat: l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, i l'alcalde d'Olot, Josep Maria Corominas.

Malgrat que, segons explica 'El Mundo', des de JxCat no veien amb molt bons ulls la presència de polítics independentistes a la celebració, el cert és que molt d'ells han acabat acceptant la invitació, qui sap si forçat per no tenir una descortesia als nuvis. Entre els assistents més destacats hi eren l'expresident de la Generalitat Artur Mas o l'exalcalde de Barcelona Xavier Trias. De l'àmbit polític també s'hi va poder veure a Felip Puig, David Bonvehí, Santi Fisas i un bon nombre d'alcaldes, com els de Banyoles o Tortosa.

 

A més, a l'acte celebrat a la masia Les cols d'Olot, també hi va haver un gran nombre de periodistes com Josep Cuní, Màrius Carol o Manuel Campo Vidal, l'actor Marc Clotet, l'empresari Aldo Comas, la dissenyadora Cristina Castañer o l'ambaixador italià Stefano Saninno.

Santi Vila abandona el PDECat

Malgrat la decisió de l'exconseller de donar-se de baixa del PDECat després de les desavinences sobre el conflicte polític català, han estat uns quants els excompanys de partit que li han volgut mostrar el seu suport en aquesta data tan assenyalada.

 

Vola va decidir abandonar la formació per centrar-se en la seva tasca com a director general d'Aigües de Banyoles i no interferir en el congrés que el partit celebrarà entre els dies 20 i 22 de juliol. Un adeu amb polèmica, després d'afirmar «tenir més en comú amb un gai del PP que amb un catalanista acèrrim del Pirineu».

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris