Santi Vila presumeix de vacances a la platja en un vaixell amb amics

El polític ha estat titllat de «traïdor» per alguns seguidors que l'acusen de fanfarronejar de la seva diversió mentre els seus companys estan a presó

Santi Vila
Santi Vila | Cedida

Fa temps que no se sap gaire sobre Santi Vila. L'exconseller de la Generalitat s'estaria plantejant presentar-se com a candidat per ser alcalde de Barcelona amb algun partit petit, però, de moment sembla que no està tenint sort.

Mentrestant, Vila aprofita l'estiu al màxim, cosa que es pot veure a les seves publicacions d'Instagram. El polític està passant aquests mesos d'estiu entre piscines, platja i mar, entre altres coses, però ha estat la seva darrera publicació la que més ha cridat l'atenció.

 

Les veles s’inflaran i el vent ens portarà..

Una publicación compartida de Santi Vila (@santivila_) el

En ella es pot veure a Santi Vila envoltat d'amics, tots ells, exconseller inclòs, en banyador i mostrant a la càmera els seus cossos sense samarreta. Se'ls pot veure gaudint d'un dia de platja, o més ben dit, de mar, ja que tots sis es troben en un vaixell navegant entre roques. A la publicació Vila deixa una frase de 'Mar i cel': «Les veles s'inflaran i el vent ens portarà..».

Crítiques i afalacs per Santi Vila

Després d'aquesta publicació de Vila, el seu Instagram s'ha omplert de missatges cap a ell i els seus acompanyants, alguns bons i d'altres no gaire. D'una banda, hi ha moltes persones que els han dit floretes i han quedat sorpresos en veure la imatge: «Carai Santi», «vaya 'grumetes' que tens, forts estan per pujar l'ancora» o «un concurs de guapures», són algunes de les frases que es poden llegir.

D'altra banda, no tot ha estat bo, molts dels seguidors del polític l'han criticat per mostrar com estan sent les seves vacances mentre altres polítics catalans es troben a presó, una de les paraules que més es pot llegir en els comentaris és «traïdor».

«Tu hauries d'estar a la presó i no ells traïdor», «Ets un poca vergonya, com a mínim tingues la decència de no fanfarronejar. Penós» o «Lamentable i els teus companys tancats... no oblidem traïdor», són frases escrites entre els comentaris de la imatge.

Santi Vila en una altre imatge gaudint de l'estiu, aquest cop amb l'actriu Macarena Gómez
Santi Vila en una altre imatge gaudint de l'estiu, aquest cop amb l'actriu Macarena Gómez | Instagram

 

Titular molt criticat de 'El Nacional'

Tot i això, no és aquesta l'única polèmica que ha generat la foto. El mitjà de comunicació 'El Nacional' ha publicat aquest dilluns una notícia sobre la imatge del polític, però no li han posat un titular massa apropiat i han estat durament criticats.

«Les vacances de Santi Vila amb joves seminús (i el seu govern a la presó)», així titulava el diari l'article. El fet que haguessin destacat el terme «joves seminús» no ha agradat massa, de fet, les xarxes socials s'han omplert de crítiques en relació a aquest titular. Una de les persones que ho ha criticat ha estat el líder del PSC, Miquel Iceta.

Cal dir, però, que després de tota la polèmica generada, el diari ha decidit canviar el seu titular per «Les vacances de Santi Vila a la platja (i el seu govern a la presó)».


Comentaris

envia el comentari