YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

S'aprova el calendari de festes laborals per a l'any 2018 a Catalunya

Hi haurà tretze festius autonòmics i dos de locals

S'aprova el calendari de festius per al 2018 | Cedida.

El primer ple del Consell de Relacions Laborals d’aquest any ha servit per aprovar el calendari de festes laborals per a l’any 2018. Aquest Consell ha estat presidit per la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, i ha comptat amb representants de la Generalitat i de les organitzacions sindicals i empresarials més representatives de Catalunya.

En aquest calendari, es contemplen com a festes laborals a tot el país: 1 de gener (Cap d’Any), 6 de gener (Reis), 30 de març (Divendres Sant), 2 d’abril (dilluns de Pasqua Florida), 1 de maig (Festa del Treball), 15 d’agost (l’Assumpció), 11 de setembre (Diada Nacional de Catalunya), 12 d’octubre (Festa Nacional d’Espanya), 1 de novembre (Tots Sants), 6 de desembre (dia de la Constitució), 8 de desembre (la Immaculada), 25 de desembre (Nadal) i 26 de desembre (Sant Esteve). A més, els ajuntaments hauran de proposar dues festes locals que seran retribuïdes i no recuperables.

D’altra banda, no s’ha pogut tirar endavant la proposta de les organitzacions empresarials de traslladar els festius entre setmana a dilluns o divendres per la falta d’acord amb les organitzacions sindicals i l’escàs marge competencial de la Generalitat sobre la matèria.


Comentaris

envia el comentari