Sara Carbonero acomiada l'any recordant la seva amiga María: «Mai t'oblidarem»

Va morir el passat mes de novembre

Així es va acomiadar en el seu moment Carbonero
Així es va acomiadar en el seu moment Carbonero | Instagram

Sara Carbonero va passar els últims dies de l'any amb un petit problema de salut. En concret, la presentadora es va veure obligada a quedar-se al llit per culpa d'una amigdalitis aguda, acompanyada de febre, i que probablement li va ser encomanada dels seus fills, que es van posar malalts abans que ella.

L'ocasió li va donar temps a Sara per reflexionar, i va escriure en el seu blog 'Cuando nadie me ve', per a la revista 'Elle', un petit homenatge a María, una amiga seva que va morir el passat mes de novembre.

«Ens passem la vida fent plans i idealitzant situacions que encara no han arribat, i d'aquí ve moltes vegades la nostra frustració. Idealitzem les persones; idealitzem la felicitat; tenim en el cap (en part perquè així ens ho han ficat), la imatge del 'tot perfecte'», escrivia la periodista.

Un emotiu homenatge

«La mort de María ha estat un dels cops més grans i difícils de digerir. No és que no sàpiga que aquest tipus de coses passen, per desgràcia,cada dia, però quan et toca tant de prop, quan saps diàriament del seu patiment, la seva lluita, la seva força i el seu bon humor malgrat tot... Quan vius agarrat a l'esperança que ocorri un miracle, el desenllaç és com un punyal directe al cor», va escriure la periodista. «Els que ens quedem l'enyorarem molt, parlàvem per telèfon gairebé diàriament perquè María, a més de ser una amiga, treballava amb nosaltres. Em sembla impossible que ja mai més estigui a l'altre costat amb la seva dolçor, la seva generositat i el seu somriure. Quin bonic somriure!» va afegir Sara al seu emotiu homenatge.

«Mery, mai t'oblidarem»

«Allà on estiguis, Mery, mai t'oblidarem». Amb aquestes paraules va voler tancar Carbonero un text en el qual recordava la seva amiga i els somnis truncats que tenia en vida. Així, la periodista ha animat tothom a viure el dia a dia i no deixar-se enganyar pels somnis i les aspiracions; centrar-se en el camí i no en la meta. 
 

Segons va explicar en el seu text, María va ser mare el passat mes de març, i al juny va ser l'última que ella i Iker la van veure amb vida. La següent vegada que es van trobar al seu marit ja va ser en el tanatori. En tan sols uns mesos, «una cruel i devastadora» malaltia se la va emportar i «va deixar als seus tres nens petits sense mare».


Comentaris

envia el comentari