TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Sara Carbonero arrasa a les xarxes amb una jaqueta de «borreguito» de la signatura espanyola Brownie

Actualment aquest model es troba disponible encara en Brownie per 99 euros, encara que és possible que acabi esgotant-se

 

Sara Carbonero també està passant molt de fred a Porto, Portugal, i mostra d'això són els seus últims estilismes, on es pot veure com la periodista aposta per abrics molt llargs que tapen pràcticament tot el cos i també amb teixits interiors tipus «borreguito». Concretament, una peça d'aquest estil és el que ha causat furor entre tots els seus seguidors. La presentadora ha pujat fa uns dies una fotografia on la protagonista de tot el seu ‘look’ era una jaqueta de pell marró i d'estil de «borreguito».

 

«Ha arribat el fred», «molt i de cop», han estat algunes de les expressions que ha utilitzat Carbonero per descriure l'arribada del fred a Porto, moment ideal per estrenar la jaqueta que ha causat sensació gràcies a la seva fotografia. I a diferència d'algunes de les peces que ha lluït la dona d'Iker Casillas, de les quals no se sap la seva procedència, s'ha pogut saber que Sara ha comprat aquesta jaqueta en una signatura espanyola.

Es tracta d'una jaqueta caçadora de pell tornada i amb detalls i interior de «borreguito» dissenyada per l'empresa catalana Brownie. Encara que sigui una signatura poc coneguda a diferència de les grans marques del grup Inditex, el seu estil modern, juvenil i ple de tendències ha aconseguit una clientela molt fidel, entre la qual es troba Sara Carbonero, per exemple. 

 

Aquesta jaqueta que ha lluït a les xarxes la presentadora ha causat furor entre els seus seguidors i molts es preguntaven d'on era i com comprar-la. Per sort, actualment aquest model es troba disponible encara a la pàgina web de Brownie per 99 euros i és probable que es pugui trobar en els locals físics, encara que després de l'èxit de Carbonero, pot ser que s'esgoti molt ràpidament.

 

Caçadora Cerler Doble Faç de Brownie, per 99 euros | brownie

 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris