Sara Carbonero comença el tractament contra el càncer a Madrid

Mentrestant, Iker Casillas se sotmet a una revisió amb el cardiòleg

Sara Carbonero respira tranquil·la després de l'ensurt
Sara Carbonero respira tranquil·la després de l'ensurt | CatalunyaDiari.cat

Sara Carbonero comença el tractament contra el càncer a Madrid, mentre Casillas se sotmet a una revisió amb el cardiòleg. Així ho ha mostrat la parella a través de les seves xarxes socials, amb diferents publicacions. Després de passar uns dies a Oporto, la parella ha tornat a Espanya, i es mostren més positius i amb més energia que mai. 

Iker Casillas segueix amb el seu procés de recuperació, després de sofrir un infart agut de miocardi el passat 1 de maig. Afortunadament, tot va quedar en un ensurt. Ara, el porter, de 38 anys, ha compartit amb els seus seguidors una fotografia de la seva última revisió amb el cardiòleg per comprovar que tot estigui en ordre. L'ha acompanyat d'una paraula, 'recuperació', cosa que indica que tot va tornant a la normalitat.

Iker Casillas ha compartit amb els seus seguidors la seva última revisió
Iker Casillas ha compartit amb els seus seguidors la seva última revisió | Instagram

Sara Carbonero inicia el tractament

El passat 21 de maig, la periodista va haver de ser operada d'un càncer d'ovari, tan sols uns dies després de l'ensurt de la seva parella. Sens dubte, es tracta d'una època dura per ambdós, ja que hauran d'afrontar les respectives recuperacions amb molta paciència i energia.

Carbonero, de 35 anys, té clar que serà dur, però sap que compta amb el suport incondicional de la seva família i amics: «Estic tranquil·la i amb la confiança que tot sortirà bé. Sé que el camí serà llarg però també sé que tindrà un final feliç», va manifestar a les seves xarxes socials.

Sara Carbonero es mostra positiva a les xarxes socials
Sara Carbonero es mostra positiva a les xarxes socials | Instagram

 

Ara, tal com informa 'HOLA', Carbonero ha anat a Madrid per començar el tractament contra el càncer. La periodista ha volgut compartir un seguit de fotografies amb els seus seguidors, on es mostra amb força i «energia», davant les portes de la seu de la SGAE. Ràpidament, la publicació s'ha omplert de missatges d'ànim i de suport, molt per part d'algunes cares conegudes: Màxim Huerta, Carme Chaparro, Roberto Leal, o Carlota Corredera, entre altres.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buenos días . #energía #PalaciodeLongoria #Popa #liveyourstoriewithus #slowlife

Una publicación compartida de Sara Carbonero (@saracarbonero) el

També et pot interessar...


Comentaris
Emilia
La noticia parla de la Sara o del Iker?? Trobo malament que si esteu parlant d'ella i la seva malaltia, en el 2n paràgraf parleu de la seva parella. Esteu treient importància a la dona, o pitjor, no pot haver noticia d'una dona sense la figura d'un home. Feu la reflexió pertinent si us plau.
Merce
Anims a Sara e Iker

envia el comentari