EN DIRECTE

🚨 Tots els talls de carretera a Barcelona i Catalunya

Sara Carbonero continua ingressada després d’extirpar-li un tumor maligne

L’hospital ha publicat un comunicat mèdic sobre el seu estat de salut després de ser operada de càncer en un ovari
Sara Carbonera continua ingressada després de ser operada d'un tumor maligne en un ovari | Instagram (@saracarbonero)

 

Sara Carbonero continua ingressada després de ser operada aquest dimarts. Des de l’Hospital Ruber Internacional de Madrid on ha estat intervinguda per un tumor maligne en un ovari, els doctors han compartit amb els mitjans de comunicació un comunicat on detallen l’estat de salut de la dona d’Iker Casillas.

 


  • T'ha interessat aquesta notícia? T'enviem últimes hores com aquesta de forma totalment gratuïta al teu mòbil. Clica aquí per rebre-les.

 

 

Sara Carbonero es recupera del càncer d’ovari

La periodista ha estat operada d’un càncer maligne trobat en un dels ovaris i encara continua ingressada a l’hospital, però es preveu que en pocs dies sigui donada d’alta i pugui tornar a casa amb el porter de l’Oporto, qui recentment també ha donat un ensurt en patir un infart de miocardi. Va ser ella mateixa qui va anunciar a través de les xarxes socials que devia ser operada i ara ha estat l’equip mèdic qui ha confirmat la intervenció i ha explicat com es troba ara per ara.

 

«Ahir 21 de maig va ingressar a l’Hospital Ruber Internacional Sara Carbonero Arévalo. Ha estat intervinguda quirúrgicament per l’equip de ginecologia oncològica per l’extirpació de tumoració ovàrica, amb èxit i sense incidències», han indicat en el comunicat mèdic que ha compartit ‘Semana’ i continuen explicant: «L’alta mèdica està prevista en els pròxims dies, excepte complicacions».

 

 

Cal destacar que des de l’hospital també han informat que Sara Carbonero haurà de fer repòs durant les següents setmanes: «Posteriorment i durant els pròxims mesos continuarà en tractament mèdic fins a la seva completa recuperació». A més a més, l’equip quirúrgic de la clínica on ha estat operada d’un tumor a l’ovari ha indicat que comparteixen aquest informe mèdic a petició de la mateixa periodista.

 

 

També et pot interessar...

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris