Sara Carbonero continua ingressada després d’extirpar-li un tumor maligne

L’hospital ha publicat un comunicat mèdic sobre el seu estat de salut després de ser operada de càncer en un ovari

Sara Carbonero
Sara Carbonera continua ingressada després de ser operada d'un tumor maligne en un ovari | Instagram (@saracarbonero)

Sara Carbonero continua ingressada després de ser operada aquest dimarts. Des de l’Hospital Ruber Internacional de Madrid on ha estat intervinguda per un tumor maligne en un ovari, els doctors han compartit amb els mitjans de comunicació un comunicat on detallen l’estat de salut de la dona d’Iker Casillas.


  • T'ha interessat aquesta notícia? T'enviem últimes hores com aquesta de forma totalment gratuïta al teu mòbil. Clica aquí per rebre-les.

Sara Carbonero es recupera del càncer d’ovari

La periodista ha estat operada d’un càncer maligne trobat en un dels ovaris i encara continua ingressada a l’hospital, però es preveu que en pocs dies sigui donada d’alta i pugui tornar a casa amb el porter de l’Oporto, qui recentment també ha donat un ensurt en patir un infart de miocardi. Va ser ella mateixa qui va anunciar a través de les xarxes socials que devia ser operada i ara ha estat l’equip mèdic qui ha confirmat la intervenció i ha explicat com es troba ara per ara.

«Ahir 21 de maig va ingressar a l’Hospital Ruber Internacional Sara Carbonero Arévalo. Ha estat intervinguda quirúrgicament per l’equip de ginecologia oncològica per l’extirpació de tumoració ovàrica, amb èxit i sense incidències», han indicat en el comunicat mèdic que ha compartit ‘Semana’ i continuen explicant: «L’alta mèdica està prevista en els pròxims dies, excepte complicacions».

Cal destacar que des de l’hospital també han informat que Sara Carbonero haurà de fer repòs durant les següents setmanes: «Posteriorment i durant els pròxims mesos continuarà en tractament mèdic fins a la seva completa recuperació». A més a més, l’equip quirúrgic de la clínica on ha estat operada d’un tumor a l’ovari ha indicat que comparteixen aquest informe mèdic a petició de la mateixa periodista.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cuando aún no nos habíamos recuperado de un susto, la vida nos ha vuelto a sorprender. Esta vez me ha tocado a mí, esa dichosa palabra de 6 letras que todavía me cuesta escribir. Hace unos días en una revisión, los médicos me vieron un tumor maligno de ovario y ya he sido operada. Todo ha salido muy bien, afortunadamente lo hemos pillado muy a tiempo pero todavía me quedan unos meses de lucha mientras sigo el tratamiento correspondiente. Estoy tranquila y con la confianza de que todo va a salir bien. Sé que el camino será duro pero también que tendrá un final feliz. Cuento con el apoyo de mi familia y amigos y con un gran equipo médico. Aprovecho para pedir desde aquí a mis compañeros periodistas el respeto y la comprensión con los que siempre me habéis tratado, especialmente en estos momentos tan difíciles y delicados para mí y mi familia.

Una publicación compartida de Sara Carbonero (@saracarbonero) el

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari