Sara Carbonero desvela que li agrada la música de Shakira a través d'Instagram

L'esposa de Casillas acosta postures amb la parella de Piqué

Sara Carbonero li ha regalat un 'like' a Shakira. | Cedida

En els últims mesos, Sara Carbonero s'ha convertit en un personatge molt actiu a les xarxes socials, especialment a Instagram, on s'ha convertit en una 'influencer' en tota regla triomfant amb els seus estilismes i convertint-se en una autèntica icona de la moda. Però en aquesta ocasió no ha generat revolada per la seva forma de vestir si no per l'última persona a la qual li ha 'regalat' un m'agrada.

De fet, l'acció ha sorprès als seus principals fans. Segons 'Diario Gol', Sara li ha posat el seu primer 'cor' a Shakira en la sonada fotografia penjada per la colombiana, on apareix anunciant el seu nou àlbum. Aquest petit detall, que en altres casos podria semblar insignificant, ja ha aixecat revolada a les xarxes socials. I és que fins al moment, la de Corral de Almaguer no havia mostrat la seva afinitat amb la parella de Gerard Piqué.

 

Las cosas más pequeñitas. #megustasaborear #primeraveznavegandoelDouro #Porto #muyrecomendable

Una publicación compartida de Sara Carbonero (@saracarbonero) el

Cert és que Casillas si que sol reaccionar davant les publicacions més sonades de Shakira, però Sara no és assídua en aquest tipus de detalls amb la colombiana. Per ser més exactes, des de novembre —quan la parella del barcelonista va penjar una fotografia dels dos petits de la casa— la presentadora no havia tornat a interactuar públicament amb l'artista.


Comentaris

envia el comentari