Sara Carbonero

Sara Carbonero, disgustada després del que ha passat amb el seu xicot: 130.000 euros

Sara ha rebut un ensurt terrible per part del seu xicot

Sara Carbonero ha patit un nou revés a la seva vida després que es produís un incident amb el cotxe de la periodista, que conduïa el seu xicot, Nacho Taboada.

Després de veure com li donaven l'alta mèdica després de passar una setmana a la Clínica Universitària de Navarra en ser operada d'urgència, Sara Carbonero respirava tranquil·la. Creia que tots els mals havien passat i que podia centrar-se plenament en la recuperació d'aquesta intervenció tan inesperada.

La veritat és que aquest cap de setmana, a Nacho Taboada i a Sara Carbonero se'ls ha vist acudir amb el seu vehicle a la segona casa d'Isabel Jiménez. Ella és una gran amiga i sòcia de la periodista esportiva, però alguna cosa ha passat que ha deixat molt disgustada la 'influencer'.

Sara Carbonero pateix un nou revés: l'accident la seva parella

Les càmeres d'Europa Press han gravat una cosa rara quan tots dos volien abandonar el domicili d'Isabel Jiménez. Després d'un plàcid menjar i una sobretaula d'allò més agradable, han tingut un problema greu en retirar el cotxe del garatge de la casa d'Isabel.

És estrany com ha conduït Nacho aquest vehicle, un tot terreny ample: en fer marxa enrere per sortir del lloc, fregava la part del darrere del cotxe amb la porta d'accés al xalet. Potser la presència de diversos paparazzis i càmeres de televisió per preguntar-los per l'estat de salut de Carbonero hagi posat un poc tens Taboada. Per això, ha acabat tenint un accident, que no ha passat gaire greu.

Taboada copeja el cotxe de la seva xicota valorat en més de 130.000 €

Tal volta la foscor del lloc tampoc va ajudar gaire el xicot de Sara Carbonero, però el cas és que aquesta maniobra no ha estat molt ortodoxa. Finalment, el tot terreny ha xocat lleugerament amb la porta d'accés de la casa i al parafang del darrere es podien veure les marques que havia deixat aquest cop.

Recordem que aquest tot terreny de Sara Carbonero és un cotxe alemany, més concretament, un Mercedes, que és un vehicle molt resistent i valorat en més de 130.000 €. La veritat és que, sobre aquest robust vehicle alemany, els parafangs i la via ampla contribueixen a establir la presència del vehicle i el seu caràcter dominant. Això sí, tot i la presència tan «dominant», a la parella li ha costat més del que esperava sortir de la casa d'Isabel Jiménez. 

Per sort per a Sara Carbonero, que s'ha emportat un ensurt per això que ha fet el seu xicot, només serà una anècdota més per explicar-la als seus fills. 

Sara Carbonero rep més suport que mai malgrat els revessos

La periodista ha estat un dels grans suports de la 'influencer' en tot aquest temps. A més de ser sempre la seva fidel amiga durant els pitjors moments del càncer d'ovari que li diagnosticaven el 2019, són sòcies de la marca Slowlove. Parlem d'una marca que segueix vent en popa malgrat aquests contratemps personals d'una de les sòcies.

Sara Carbonero ha rebut tota la força de la seva família, de la seva parella i d'Isabel Jiménez, que han sabut animar-la. Només abandonar la clínica, ja han pensat un pla perquè tant Isabel, com el seu marit, com la mediàtica parella, passés un dia alegre, malgrat el que ha passat quan se n'han anat.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp