Iker Casillas i Sara Carbonero, a prop de reconciliar-se: Els senyals que ho expliquen

Un expert en xarxes socials assegura que l'exparella s'intercanvia missatges d'afecte

Fa dos mesos Iker Casillas i Sara Carbonero van posar fi a la seva relació i van decidir agafar camins diferents. Tanmateix, van fer-ho públic a través d'Instagram, on van compartir un text en què explicaven que després d'onze anys de relació i dos fills, havien decidit viure feliçment separats.D'altra banda, és cert que han mantingut el contacte pel bé dels seus fills i, fins i tot, es rumoreja que podrien donar-se una segona oportunitat. Ara bé, cal recordar que Iker Casillas ha estat acusat d'infidelitat.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Els motius de la reconciliació

El programa 'Viva la vida' ha assegurat que Casillas i Carbonero podrien donar-li una nova oportunitat a la seva relació. En concret, s'han exposat diversos motius pels quals es considera que la reconciliació arribarà molt aviat.

Des de 'Viva la vida' s'assenyala que no s'han deixat de seguir a les xarxes socials i que, fins i tot, es comenten les publicacions amb cors i altres emoticones. En concret, Sara Carbonero ha comentat una fotografia del porter en què celebra els dos anys de la nova vida després de patir un infart. Fins i tot Carbonero ha assegurat que Iker és molt bon pare, i ell l'ha lloat com a periodista.

Un expert en xarxes socials parla al respecte

'Viva la vida' s'ha posat en contacte amb un expert en xarxes socials per analitzar la relació que mantenen a través d'Instagram. L'expert no ha dubtat en manifestar que «és possible una reconciliació pel que veiem a xarxes (...) Les mostres d'afecte aixequen sospites entre els seus seguidors».

A més, ha afegit: «La veritat és que tant un com l'altre comparteixen el que fan diàriament a les xarxes socials. Els seus perfils han canviat des de la seva separació (...) Sara s'ha centrat en contingut del seu treball i les seves fotos són molt menys egocèntriques. D'altra banda, el contingut d'Iker també ha canviat, ha augmentat i se centra en les seves amistats».

D'altra banda, ha revelat que fins i tot han fet un pas més enllà, ja que «s'estan cridant l'atenció l'un a l'altre i això fa pensar que estem a les portes d'una nova oportunitat». És més, no ha dubtat a incidir que Iker Casillas intercanvia, de forma habitual, missatges a les xarxes socials amb persones que són molt importants en la vida de la seva exparella. Ens estem referint, per exemple, a Isabel Jiménez, amiga i sòcia de Sara.

El principal obstacle per a la reconciliació

Malgrat que només són rumors, cal tenir en compte que hi ha un gran obstacle perquè Casillas i Carbonero es donin una nova oportunitat. I no ens referim a les situacions tan complicades que han viscut, sinó a les constants enraonies. Sí, a l'aparició freqüent de dones en televisió que han manifestat ser amants de l'exporter del Reial Madrid.

Amb tot això, Iker Casillas s'ha vist obligat a emetre un comunicat anunciant que prendrà mesures legals contra els mitjans de comunicació que difonguin aquests rumors. No obstant això, caldrà esperar per saber si Sara Carbonero no fa cas dels rumors i decideixen fer realitat la reconciliació.


Comentaris

envia el comentari