IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Sara Carbonero i Iker Casillas superen la pèrdua de la seva amiga María

Tots dos estan disposats a gaudir de la vida al màxim en companyia dels seus fills

 

Pocas negociaciones más duras que la de los sábados a la hora de comer. Dicen que italiano y son mayoría. #averquienlesllevalacontraria #nadaquehacer #PlutoySimbatambiénvotan #quétendrálapasta #Porto #slowlife

Una publicación compartida de Sara Carbonero (@saracarbonero) el

El passat divendres 24 de novembre, Iker Casillas i Sara Carbonero van rebre una notícia terrible. Com explicava aquest mateix diari, tots dos havien perdut un ser estimat, una tal María, amiga molt propera de la família

Es tractava d'algú a qui estimaven i que trobaran a faltar; per això, tots dos van publicar una història d'Instagram com a comiat. Ara, com explica 'Bekia', sembla que la família ja es troba una mica millor d'ànims i que tant Sara com Iker s'han bolcat en els seus fills i es dediquen a gaudir de la vida.

Disfrutant de la vida amb els seus nens

La periodista i el seu marit van gaudir d'un entranyable cap de setmana al costat dels seus fills Lucas i Martín, i Sara no va dubtar a compartir una imatge en la qual apareixia al costat del seu fill major. En aquesta, escrivia: «Poques negociacions més dures que la dels dissabtes a l'hora de menjar. Diuen que italià i són majoria».

A aquestes fotos afegia dues més: una en la qual apareixia al costat d'Iker, i una altra en la qual apareixia el petit, Lucas, menjant un plàtan, molt somrient. Amb aquestes imatges, Sara demostra que, encara que dolgui, sap imposar-se a les pèrdues i gaudir del dia a dia amb les persones que importen

De fet, la pèrdua arribava al pitjor moment possible, ja que el futbolista i, per extensió, la seva família, es trobaven en una situació molt inestable, fruit de les dificultats del jugador per trobar un nou club.

Pot ser que sigui precisament per això que la parella encara no s'animi a ampliar la família. Fa poc, van aparèixer molts rumors que asseguraven que Carbonero estava esperant al seu tercer fill, no obstant això ella mateixa es va encarregar de desmentir-ho. Encara amb tot, com exposa el citat mitjà, la parella no descarta anar a per un nou fill una vegada que la situació de Casillas sigui una mica més estable i es decideixi sobre si es queda en el Porto o no.

 

Sara Carbonero junto a Iker Casillas
Sara Carbonero amb Iker Casillas | Instagram

 

El pequeño Lucas comiendo un plátano
El petit Lucas menjant un plàtan | Instagram

Un emotiu comiat

Quant a l'últim adéu de María, Sara l'acomiadava a Instagram mostrant la finestra d'un avió, en un preciós clarejar on abundaven els núvols. La fotografia semblava evocar el concepte del cel, i incloïa les següents paraules: «El cel avui estava més bonic que mai… et trobarem molt a faltar, María…».

Per la seva banda, el porter va escriure un text més curt però amb el mateix missatge: «Fins sempre María. D.E.P», acompanyat d'una imatge de la costa, en la qual podia apreciar-se unes boniques aigües color turquesa.

La despedida que le ha dedicado Sara Carbonero a la desconocida María
El comiat dedicat per Sara Carbonero a la seva amiga María | Instagram
 
Imagen de la historia de Instagram de Iker Casillas
Imatge de l'Instagram d'Iker Casillas | Instagram

Comentaris

envia el comentari