rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Sara Carbonero nega una entrevista a Casillas per un atac de gelosia amb una periodista

La cadena 'Fox Sports' va ser la protagonista del succés
Casillas i Carbonero als Premis Golden Foot 2017 | GTRES

 

Sara Carbonero i Iker Casillas tornen a saltar a la palestra. Després de formalitzar la seva relació a principis de l'any 2010, la periodista i l'exporter del Reial Madrid formen una parella d'allò més consolidada i així ho acrediten els seus dos fills en comú, Martín i Lucas. 

 

La relació, però, va arrencar amb certes inseguretats. Tot i dur més de vuit anys junts, Sara Carbonero hauria protagonitzat una situació més que curiosa, en negar una entrevista a Iker Casillas per un atac de gelosia l'any 2011. 

  

 

 

Sara nega una entrevista a Iker per un atac de gelosia

El succés va ocórrer l'any 2011, quan la parella es començava a consolidar i Casillas jugava encara al Reial Madrid. El porter es trobava a Mèxic encapçalant un acte promocional i Sara, a l'inici de la relació, estava al seu costat. En aquest context, doncs, Casillas va concedir diverses entrevistes a un gran nombre de mitjans i va ser en aquest instant quan va néixer el problema. 

 

Una entrevista en concret, de fet, va fer esclatar Carbonero. Per poder fer-la, els periodistes de 'Fox Sports' havien condicionat una habitació d'un hotel amb la intenció que Casillas respongués a totes les preguntes lluny d'estímuls exteriors. Mentrestant, Sara es mantenia a l'exterior de l'habitació esperant.

 

L'entrevistadora, però, era Gaby Elizalde i, en veure-ho, Carbonero va entrar a l'habitació per negar-li l'entrevista.

 

Carbonero va impedir l'entrevista en veure la periodista


«Van donar entrevistes per cita i a mi em va tocar a una hora concreta. Anàvem a proposar-li una sèrie de jocs i durant l'entrevista teniem pensat que apareguessin uns mags perquè se sentís a gust», relatava la periodista esmentada mentre afegia: «Sara ho va veure mentre esperava fora de l'habitació. De sobte, aquesta va entrar a l'habitació de l'hotel i va sortir per explicar-me que no podriem dur a terme l'entrevista».Més tard, segons la periodista, van explicar-li què havia succeït realment. «Quan marxava, una persona mexicana que treballava amb Casillas em va enviar un missatge per disculpar-se. En aquest context, em va explicar que Sara Carbonero estava gelosa i havia optat per dir 'no' a l'entrevista».  

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris