Muntatge Iker Casillas amb Sara Carbonero

Sara Carbonero no es creu l'última que ha fet Iker Casillas amb els seus diners

Sara Carbonero s'ha sorprès en veure la decisió del seu exmarit

Sara Carbonero i Iker Casillas ja fa temps que estan separats. La ruptura va sentar molt malament a tots els que creien en l'amor. Una de les parelles més exemplars per a Espanya donava per acabada la seva relació.

 

Va ser la revista Lecturas la que va acabar amb el somni de tots els espanyols en anunciar-ho en una de les portades. A l'instant de conèixer la notícia, molts recordaren aquell petó d'amor en plena Eurocopa.

Una informació, que van acabar finalment per confirmar Sara Carbonero i Iker Casillas en un comunicat. Les seves xarxes socials van ser la via per la qual l'exfutbolista i la model van confessar haver pres camins separats des de fa mesos.

«Avui el nostre amor de parella agafa camins diferents, però no llunyans. Seguirem junts en la meravellosa tasca de continuar sent pares dedicats com fins ara ho hem fet», explicava el comunicat.

Sara Carbonero i Iker Casillas amb el seu fill en braços
Iker Casillas amb el seu fill en braços i Sara Carbonero darrere | GTRES

 

Sara Carbonero i Iker Casillas, exemplars

Tot i això, Sara Carbonero i Iker Casillas han estat exemplars fins i tot en el moment de la seva separació. Tenint en compte el que es podria arribar a creure, tots dos tenien clar que no deixarien de veure's ni de parlar-se. Tot pel bé dels nens.

La periodista no va mostrar cap enuig quan es van filtrar les suposades infidelitats del porter de la selecció espanyola. No hi ha informació contrària que desmenteixi que entre ells, la relació és més que cordial.

De fet, han estat diversos els mitjans de comunicació que asseguraven que Sara Carbonero i el seu exmarit van viatjar diverses vegades a Porto i que es van allotjar al mateix hotel.

Iker Casillas i Sara Carbonero posant junts en un photocall
Sara Carbonero i Iker Casillas mesos abans de fer oficial la seva separació | GTRES

Les seves fotografies a les xarxes socials també confirmaven que Iker Casillas i Sara Carbonero encara comparteixen moments junts. I això que ja s'ha fet oficial que la periodista manté avui dia una relació sentimental amb el cantant Kiki Morente.

Però relacions externes a part, no hi ha dubte que això d'Iker Casillas i Sara Carbonero és d'un altre món. La parella ha mostrat respecte en tot moment, malgrat com és de complicada la situació.

La decisió d'Iker Casillas que sorprèn Sara Carbonero

És tan gran l'amor que tenen pels seus fills, que la decisió que el futbolista ha pres a última hora ha deixat amb la boca oberta fins i tot la mateixa Sara Carbonero.

Segons el portal Look, el futbolista ha aconseguit un terreny proper a la casa de Sara Carbonero, on viu amb els petits. La idea d'Iker Casillas no seria cap altra que construir un habitatge amb l'objectiu de viure a prop de la família.

Perfil d'Iker Casillas
Iker Casillas pren una decisió per estar a prop de Sara Carbonero i dels seus fills | Europa Press

Un terreny gens petit, ja que compta amb 2153 metres quadrats edificables que enganxa amb dues parcel·les més al fons. L'excapità de la Selecció Espanyola comptarà amb la companyia de diversos veïns.

Segons estableix la normativa municipal, només el terreny comprat per Iker Casillas té el permís de construcció. Tot un indici que aviat veurem la nova llar de l'exfutbolista en construcció.

La casa que unirà Sara i Iker

D'aquesta manera, Sara Carbonero i Iker Casillas no deixarien de veure's i estarien en contínua relació pel bé dels petits. Aquesta decisió ha estat aplaudida per la majoria dels seguidors, que segueixen pensant en una reconciliació.

Tot i això, no és probable que passi si tenim en compte les últimes informacions de Sara Carbonero. La periodista sembla estar il·lusionada amb el cantant Kiki Morente, i s'hi ha deixat veure als carrers.

Muntatge Sara Carbonero i Kiki Morente
Sara Carbonero i Kiki Morente podrien haver començat una relació sentimental | CatalunyaDiari

Per la seva banda, a Iker Casillas no se'l relaciona amb cap dona, malgrat que al món del cor mai se sap. Haurà trobat algú el futbolista?