Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Sara Carbonero posant a un 'photocall'

Sara Carbonero, preocupada en saber què fa Iker Casillas quan està solter

Sara Carbonero veu que Iker Casillas ha fet un canvi radical de vida

Actualment, Sara Carbonero gaudeix d'una relació estable amb Nacho Taboada. Tot i això, el seu exmarit, Iker Casillas, sembla que encara no ha aconseguit fer el pas de consolidar una història d'amor. Però això no preocupa la periodista, sinó el fet de veure què fa quan està solter.

Segons sembla, a través d'allò publicat, l'exjugador del Reial Madrid té la seva tàctica per lligar. Sí, i aquesta consisteix a seguir a les xarxes socials totes les famoses que es queden sense parella.

Sara Carbonero, estupefacta pel comportament d'Iker

La periodista manté una bona relació amb Iker, pels dos fills que tenen en comú. És més, coneix tot allò que succeeix a la seva vida sense importar l'aspecte. Per això, ara ha vist que el madrileny ha generat polèmica en revelar-se el que fa quan no té xicota.

Fotomuntatge de Sara Carbonero i Iker Casillas
Sara Carbonero sap que Iker Casillas opta per seguir a les xarxes les famoses que es queden solteres | GTRES

Sara ha sabut, mitjançant una notícia d'El Nacional, que Casillas té una estratègia amb les dones quan està solter. Exactament el que fa és interessar-se per totes aquelles 'celebrities' que es queden sense parella. Tant és així que comença a seguir-les a les xarxes.

Segons aquest mitjà, això ha portat l'exesportista a convertir-se en seguidor de dones tan conegudes com a Shakira i Tamara Falcó, després de les ruptures amb Piqué i Onieva, respectivament. I no són les úniques, també ha començat a ser fan de Laura Escanes, que acaba de trencar el seu matrimoni amb Risto Mejide.

Fotomuntatge d'Iker Casillas i Shakira
Sara Carbonero sap que Iker s'ha interessat per Shakira| Europa Press

Un comportament que ha sorprès tothom, inclosa Carbonero. És clar, perquè crida l'atenció que opti per aquesta alternativa per intentar lligar i més amb 'celebrities' que en aquest moment estan patint per desamor. Diguem que és una mica 'curiós' i difícil d'entendre.

Sara Carbonero, farta de les polèmiques de Casillas

Segurament, la periodista està una mica cansada que el seu exmarit sigui notícia per les seves controvèrsies. Bàsicament ho està perquè això pot repercutir de formar negativa en els seus fills.

Sigui com sigui, Iker sembla que no deixa de ficar-se en embolics. Així doncs, ara és qüestionat per aquesta manera de lligar tan peculiar. Però, a més a més, ha sortit a la llum el seu suposat idil·li amb Alejandra Onieva, l'excunyada de la marquesa de Griñón.

Foto d'Iker Casillas amb Alejandra Onieva.
Sara Carbonero sap que Casillas podria estar sortint amb Alejandra Onieva | Instagram: @ale_onieva

Però és que en els últims mesos ha estat notícia per altres presumptes esforços amorosos amb diferents dones conegudes. Això sí, qui el va convertir en portada d'una revista va ser María José Camacho. Sí, perquè  amb ella va protagonitzar unes imatges especialment afectuoses.

Tot i que si hi ha hagut un escàndol o polèmica que ha protagonitzat l'exparella de Sara, ha estat el del tuit on proclamava la seva homosexualitat. Aquest missatge va causar un gran enrenou a les xarxes i va generar tota mena de comentaris que van convertir Casillas en tendència. I entre ells va destacar el que va fer Carles Puyol 'seguint-li el joc'.

La suposada confessió del que va ser capità del Reial Madrid va fer que el col·lectiu LGTBI se sentís molest i ofès. I és que esgrimia que havia fet servir una cosa tan important com l'orientació sexual per 'fer una broma'. Per això, Iker ràpidament va haver d'aparèixer en escena per explicar que ell no havia escrit aquest tuit, que el seu compte havia estat hackejat.

No obstant això, moltes persones no el van creure en absolut, van deixar de seguir-lo a les xarxes i van carregar contra el seu mal gust. Per això fins i tot el seu company de 'La Roja' també es va haver de disculpar. Doncs vaja, sembla que l'exmarit de Carbonero últimament va de toll en toll.